Mãsuri extreme împotriva mizeriei la Petrila / Cartierul 8 Martie, sufocat de gunoaie!

Tone de deseuri zac aruncate în Cartierul 8 Martie din Petrila, iar focarele de infectie sunt la un pas de a genera adevãrate epidemii, motiv pentru care firma de salubritate promite mãsuri de urgentã, dar si o deratizare imediatã.

În fapt, Doinita Bãlãnesc, director al Societãtii Edil Sal spune cã decizia va fi aplicatã din 4 aprilie si vizeazã mai ales spatiile în care se depoziteazã gunoaiele, pentru cã doar curãtarea periodicã a zonei nu este suficientã. „Ne-am propus ca, la blocurile de la cap de linie Petrila, sã facem niste reparatii majore. Aici mã refer la portile care împrejmuiesc ghenele de la blocurile turn, sã turnãm niste plãci de beton, sã suplimentãm numãrul containerelor si ne dorim foarte mult ca si populatia din acest perimetru al orasului  Petrila sã înteleagã faptul cã doar curãtenia este beneficã pentru ei, dar mai ales pentru copii”, a declarat Doinita Bãlãnesc, director al Edil Sal Petrila.

1-1

În acest loc au izbucnit periodic adevãrate epidemii de hepatitã si administratia publicã din oras a zugrãvit scãrile blocurilor si chiar a fãcut deratizarea. La fel, însã, vor proceda si acum, pentru cã rozãtoarele sunt peste tot. „Sunt niste discutii cu primarul si viceprimarul si, în aceastã primãvarã, vrem sã facem si deratizarea, pentru cã sunt sobolani în zonã si asa cum vã spuneam, pentru mine prioritari sunt copiii”, a mai spus Doinita Bãlãnesc. Cartierul 8 Martie este cunoscut pentru faptul cã oamenii aruncã gunoiul pe unde apucã si mãsurile ce se impun, acum când dã cãldura, sunt strict legate de sãnãtatea populatiei, împrãstierea deseurilor fiind limitatã de modul cum va fi gestionat fiecare punct de colectare.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Mãsuri extreme împotriva mizeriei la Petrila / Cartierul 8 Martie, sufocat de gunoaie!

  • 3 aprilie 2017 la 19:32
    Permalink

    e o rusine ce se intimpla la petrila aceasta doamna e total incompetenta si depasita de situatie cu toate ca de a lungul timpului a avut niste mentori celebri e o rusine ca in anul 2017 oamenii sa se imbilnaveasca din cauza mizeriei .

  • 3 aprilie 2017 la 21:23
    Permalink

    e plin de rozatoare, mai ales prin bugetele locale

Comentariile sunt închise.