Posturi desfiintate, directori în functie

Consiliul de Administratie al CEH a desfiintat, în urmã cu douã sãptãmâni, posturile de director general de la Complexul Energetic Hunedoara. Cu toate acestea, cei doi directori general adjuncti sunt încã în functie. Mihael Melczer, directorul general al CEH, clarificã problema.

“Legat de partea organizatoricã, la un Consiliul de Administratie s-a vorbit despre reorganizare, sã reducã cele douã posturi de director general adjunct, sã refacã director Divizie Minierã, director Divizie Energeticã. Sunt de acord cu chestia asta, pentru cã functia asta este redundantã. Normal cã trebuie reduse, asa cred si eu, dar acestea au fost discutii în Consiliul de Administratie. Consiliul de Administratie nu a furnizat niciun document, nici hotãrâre, nici extras  din procesul verbal în care sã se indice detalii despre viziunea Consiliului de Administratie pentru modificarea organigramei. Formarea organigramei este atributul Consiliului de Administratie”, a declarat Mihael Melczer, directorul general al CEH. Potrivit lui Melczer este tot atributul Consiliului de Administratie sã precizeze ce posturi pot ocupa cei doi directori generali adjuncti. “Desfiintarea postului se poate face si se propune o altã slujbã respectivului care a activat în postul acela si este si un termen de preaviz. Acum la acest moment nu existã niciun document oficial de desfiintare a acestor posturi. Organigrama este atributul Consiliului de Administratie. Ei trebuie sã zicã ce vor”,  a mai subliniat sursa citatã. Petre Nica si Horia Giurgiu sunt cei doi directori adjuncti cãrora CA-ul le-a desfiintat posturile. “Dacã Consiliul de Administratie vrea sã îsi asume atributul organigramei trebuie sã dea detalii, dacã vor altceva sã zicã ce vor. Eu fac ce vor ei, numai sã precizeze exact”, a mai spus Melczer.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Posturi desfiintate, directori în functie

  • 31 martie 2017 la 08:52
    Permalink

    procedati ca in urma cu ceva timp cu c f l -isti dati l pe bebeto buricul sindicalismului intrun abataj la lonea si vedeti cate ore trec pana si baga dosarul de pensie profitorii dracului ce sunteti

Comentariile sunt închise.