Dosarul „Amantul familiei”. /  Sucila a furat banii de la firma sotului Angelei Stoica

Politistul Adrian Sucila – arestat preventiv pe 29 de zile pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor, coruptie sexuala si furt – a comis aceste fapte profitand de naivitatea fiului viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica, in varsta de 16 ani.

Potrivit informatiilor furnizate de Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Adrian Sucila ar fi comis furtul dupa ce l-a pacalit pe minor ca ii va cumpara un telefon mobil.

Din probatoriul administrat in cauza, pana in acest moment al urmaririi penale, a rezultat faptul ca, in cursul anului 2012, Adrian Sucila a abuzat de autoritatea si influenta pe care o avea asupra fiului Angelei Stoica, in varsta de 16 ani, si l-a determinat pe acesta sa intretina raporturi sexuale cu el. Procurorii mai spun ca barbatul a savarsit de  fata de baiatul acte cu caracter obscen. De asemenea, in perioada 02-03.06.2012, Sucila l-a determinat pe minor sa-l conduca la sediul firmei tatalui sau, de unde a sustras suma de 400 euro, promitandu-i ulterior minorului ca-i va achizitiona un telefon mobil.  Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale si a tuturor imprejurarilor producerii faptelor.

Carmen Cosman