Politistii hunedoreni au câstigat competitia de fotbal prilejuitã de ”Ziua Politiei Române, organizatã în judetul Alba. IPJ Hunedoara se poate mândri si cu titlurile de ”cel mai bun jucãtor” ori ”golgeterul competitiei”, ambele obtinute de hunedoreni.

Politistii din Hunedoara s-au bãtut pentru Cupa Politiei 2017 la fotbal cu alte nouã formatii din structurile Ministerului de Interne din Alba, Cluj si Hunedoara. Trofeul a fost adjudecat de echipa Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, pe locul II s-a clasat echipa Penitenciarului Aiud, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã ”Unirea” al Judetului Alba, iar pe locul IV s-a clasat echipa Inspectoratului Judetean de Jandarmi Alba. Golgeterul campionatului a fost Stef Robert din echipa IPJ Hunedoara, iar cel mai bun jucãtor a fost un alt politist hunedorean Cîrdei Alexandru.

Spectacol cu ”mascati” si masini de epocã, la Petrosani

Pe de altã parte si IPJ Hunedoara va marca Ziua Politiei Române cu o serie de manifestãri, cea mai mare urmând a fi în ”capitala” Vãii Jiului. Astfel, la Petrosani, astãzi, în fata sediului municipalitãtii va avea loc o demonstratie a echipelor pentru misiuni speciale (n.r. mascati), un alt exercitiu demonstrativ în care sunt folositi câinii de urmã si patrulare ai politistilor, dar si o expozitie cu zeci de autoturisme de epocã, a explicat purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu. Manifestãrile organizate de politistii hunedoreni sunt continuate si vineri, în capitala judetului, la Deva.

Maximilian Gânju