Reprezentantii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului discutã, zilele acestea, cu elevii claselor a XII-a de la liceele din Valea Jiului. viitorii absolventi de liceu sunt invitati sã urmeze cursurile Universitãtii din Petrosani.

Cu o istorie de peste 70 de ani, institutia de învãtãmânt superior le oferã viitorilor studenti posibilitatea de a studia într-unul din cele mai frumoase campusuri din România. Peste 1300 de locuri sunt disponibile la cele trei facultãti din cadrul Universitãtii Petrosani.

“La Universitatea din Petrosani poti studia într-o universitate cu traditie de aproape 70 de ani în spatiul academic, cunoscutã în tarã si peste hotare prin cei peste 35.000 de absolventi. Ai conditii de cazare excelente în camere cu douã locuri, beneficiezi de cele mai mici taxe de scolarizare din România. Beneficiezi de stagii de practicã în firme multinationale si intership-uri. Poti beneficia de una din cele 65 de mobilitãti de practicã sau studiu în tãri membre UE cu o duratã de 90 de zile”, spun promotorii campaniei de mediatizare, în rândul elevilor, a Universitãtii din Petrosani.  Cele mai multe locuri disponibile sunt la Facultatea de Stiinte din cadrul Universitãtii Petrosani, la specializarea stiinte economice.

Monika BACIU