Avram: “Mai bine plec eu de la Apa Serv decat sa cedez presiunilor!”

Dupa ce, ieri, in Cronica VJ au aparut informatii cu privire la furturile masive de apa de catre societati comerciale mari consumatoare ale lichidului vietii, cu apomentre blocate sau apomentre care se roteau invers – adica produceau apa, nu o consumau -, cu diferente de sute si mii de metri, s-au starnit vii dezbateri.

O parte dintre politicienii carcotasi din Valea Jiului au tinut cu tot dinadinsul sa parieze ca directorul SC Apa Serv, Costel Avram, nu va rezista mai mult de o luna, dupa care usor-usor va raspunde comenzilor politice.

Costel Avram sustine ca nu e drept ca oameni simpli, cu venituri mici, sa vina si sa plateasca cei 6-12 metri cubi consumati si, cei care nu-si permit, vin civilizat si fac angajamente de plata, in timp ce societati comerciale de alimentatie publica platesc consumuri mai mici decat persoana fizica, respectiv intre 4-5 metri cubi pe luna.

Avram spune ca nu va tine cont de coloratura politica, pentru ca apa nu are culoare si ca nu se va lasa coplesit de presiuni in favoarea hotiilor.

”Va spun ca Apa Serv poate trai fara aceste firme, dar ele fara noi, fara apa nu pot trai. Decat sa dau apa unuia care fura, mai bine ii tai apa si il las o luna-doua sa vedem atunci daca poate functiona. Ce pot sa-mi faca politicienii daca prind hotul, dovedit? Mai bine plec eu de la Apa Serv decat sa ma plec, sa abdic de la principiile mele”- a precizat directorul Apa Serv Petrosani, Costel Avram.

Ileana Firtulescu

 

Advertisements

8 comentarii la „Avram: “Mai bine plec eu de la Apa Serv decat sa cedez presiunilor!”

 • 17 iulie 2012 la 09:08
  Permalink

  inca de la primele masuri dispuse de dv. DOMNULE COSTEL AVRAM ati dovedit cu prisosinta caracterul de gospodar,conducator,economist,crestin si nu in ultimul rand ca urmariti asiduu, chivernisirea patrimoniului APA SERV,iar pe cale de consecinta pastrarea locurilor de munca ale angajatilor. DEVIZA ,,SA PLATIM CE CONSUMAM” A SCOS DIN SARITE HOTII. IN ACEST CONTEXT ,NOI CONSUMATORII CASNICI VA INVITAM SA NU MAI PUNETI PROBLEMA PLECARII DV. DIN ACEST POST. IN CONDITIILE IN CARE UNII POLITICIENI ISI DORESC CU NERABDARE ,,DEBARCAREA” DV. TREBUIE SA AIBA IN CALCUL SI EVENTUALELE TULBURARI SOCIALE CARE SE VOR PRODUCE PE CALE DE CONSECINTA.

  Răspunde
 • 17 iulie 2012 la 10:04
  Permalink

  Sa dea Dumnezeu sa reziste ca astfel ar fi ca ceilalti si deci nici o nadejde ca ne vom indrepta vreodata. Vrem o tara ca afara, dar afara nu se intampla asa ceva de aia acolo e cum e si la noi e ca in ev mediu…

  Răspunde
 • 17 iulie 2012 la 12:27
  Permalink

  Avrame, lasa vrajeala ca nu tine si ieftineste apa in Valea Jiului ca ne aduci la sapa de lemn.

  Răspunde
 • 17 iulie 2012 la 13:45
  Permalink

  Poti sa pleci la fel cum ai venit,nu te-a recomandat nimic,ai venit cu pile poti sa pleci fara.In afara de gargara ieftina nu esti bun de nimic,multi au pus botul ca ieftinesti apa,cea mai mare minciuna ca sa acoperi incompetenta.Dute si lasa pe altul care se pricepe la problema,adica un inginer priceput in ale apei !

  Răspunde
  • 24 iulie 2012 la 00:05
   Permalink

   LASA,NU MAI SPUNE TU SA PLECE,TI-E CAM FRICA??? LASA SA FACA ORDINE CU HOTII DE AICI….TOTI PDL-ISTI SI PUPINBASISTI IS IN CONSILIU DE ADMINISTRATIE…ESTI SI TU?? LASA SA FACA ORDINE,CA SA NU MAI PLATIM NOI CETATENII APA PE CARE VOI POLITICIENII CORUPTI O CONSUMATI LA SOCIETATILE VOASTRE….

   Răspunde
 • 17 iulie 2012 la 18:34
  Permalink

  Daca ai dreptate domnu Avram spune ce om poltic , din ce partid a facut interventii in favoarea firmelor. Avand prieteni in toate partidele din Valea Jiului si fiind prieten cu Molot ii poti chema la ordine pe aproape toti sefi de partide din Valea Jiului mai putin pe cei din vest. Dupa ce a-ti adus Apa Serv sub pulpana Consiliului Judetean si a-ti pastorit-o in interes propriu acum veniti si va plangeti. Fapte concrete sau dute cu Dumnezeu. E sigur ca politicieni in momentul de fata nu va pot face nimic si sa speram ca nici in viitor. Ne-am saturat sa „Traiti bine ” pe spinarea noastra.

  Răspunde
 • 24 iulie 2012 la 00:01
  Permalink

  PAI,normal ca se invart invers apometrele!! pentru ca MOLDOVAN MIRCEA IA CIUBUCURI MARI SI MASLUIESTE TOT!! DE LA OAMENII PENSIONARI SI SARACI LE IA CATE 1 MILION CA SA LE VERIFICE APOMETRELE,CA SPUNE CA DACA NU DA CIUBUC ACOLO LA LABORATOR ATUNCI IESE CA APOMETRU E STRICAT SI TB OMUL SA CUMPERE ALTUL! SI UITE ASA LA FIECARE CASA IA VREO 40 DE LEI CIUBUC!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.