Alianta PSD – ALDE scârtâie în Hunedoara? Resmeritã îi cere lui Petcu demisia lui Melczer

Cristian Resmeritã (PSD) îi cere lui Toma Petcu (ALDE) demisia lui Mihael Melczer (sustinut de ALDE). Senatorul Cristian Resmeritã este nemultumit de activitatea managerialã a directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, Mihael Melczer. În acest sens, senatorul îi solicitã ministrului Energiei demisia, nu demiterea, lui Melczer din functia de director general.

“Datoritã lipsei unei strategii clare care sã asigure continuitatea activitãtii Complexului Energetic Hunedoara pânã la acest moment, solicit demisia domnului director general Mihael Melczer. Consider cã se impune o analizã economicã serioasã, justificatã cu documente a activitãtii Complexului Energetic Hunedoara, a activitãtii exploatãrilor miniere, analizã din care sã rezulte clar ce decizii trebuie luate pentru continuarea activitãtii în minerit”, aratã senatorul Cristian Resmeritã.

Mihael Melczer este sustinut de partenerul de guvernare al PSD, adicã de ALDE. Mircea Ioan Molot, presedintele ALDE declara cã echipa managerialã trebuie lãsatã sã lucreze. “Deocamdatã existã vointa, a reusit sã dea angajatilor din drepturile restante, tichete pe noiembrie si decembrie, plãti compensatorii, s-a fãcut si  productie mai bunã…   Am discutat despre o analizã care ar ajuta la pãstrarea celor patru mine. Eu l-am rugat sã analizeze dacã ar exista vreo sansã, sã existe un program. Dl. Melczer mi-a spus ce vrea sã facã, i-am urât succes, dar l-am avertizat: dacã nu vei face ce ai promis, sunt primul care sar la gâtul tãu” – a declarat Mircea Ioan Molot, în urmã cu trei sãptãmâni. Melczer declara în urmã cu douã sãptãmâni cã cea mai mare satisfactie a sa este faptul cã a reusit sã mentinã Complexul Energetic Hunedoara în conditiile date, adicã în afara insolventei, cu popriri pe conturi.

“Cât timp sunt aici muncesc pentru aceastã firmã, asa am fost obisnuit. Când plec de aici vreau sã fiu împãcat cu sufletul meu. Am reusit sã scot Complexul Energetic Hunedoara din iarnã în conditiile bine stiute de toti, cu conturi blocate, fãrã bani, cu presiuni extrem de mari asupra noastrã, presiuni generate si de alegerile din decembrie. Cea mai mare dezamãgire… Complexul e un tinut uitat în timp si îmi pare rãu cã oamenii de aici nu realizeazã importanta prestatiei fiecãruia si atitudinea fiecãruia si de aia suntem aici”, a spus Mihael Melczer, în urmã cu douã sãptãmâni.

Mandatul de director general al lui Mihael Melczer expirã la începutul lunii aprilie. Acesta a fost numit director general în data de 2 noiembrie 2016, pe o perioadã de 6 luni.

Monika BACIU

13 comentarii la „Alianta PSD – ALDE scârtâie în Hunedoara? Resmeritã îi cere lui Petcu demisia lui Melczer

 • 16 martie 2017 la 19:47
  Permalink

  nu mai votez cu PSD , ei se fac ca se cearta (lucreaza) iar valea jiului saraceste pe zi ce trece desi a votat tot timpul cu PSD

  Răspunde
 • 16 martie 2017 la 20:13
  Permalink

  sa nu uitam ca in 2012 cind cnh trecuse un an greu fara subventii a venit acest impostor resmerita cristian si a schimbat directorul general si toti directorii in functie numind lipitori de afise si oameni de casa incepind cu dragoi,cumnatul sau anghel transformator,zamfir dacian si alte nulitati care au dus mineritul in faliment .,….acum resmerita zgindarit de frustratul lider de sindicat jurca adrian se amesteca iarasi sa distruga si ce a mai ramas in ;oc sa stea cu capul in pamint ca strutul dupa ce apierdut procesul cu ani si tac su batrinul turnator la secu e judecat pt ca a jefuit lupeniul.

  Răspunde
 • 16 martie 2017 la 21:11
  Permalink

  handicapatii de politiceni ,cum vad ca merge ceva trebuie imd intervenit si stricat , a trebuit sa vina un om fara cunostinte in ale mineritului sa demonstreze ca CEH are sanse , iar acum trebuie schimbat , puneti pe al de dragoi ,stancu ,jujan ,zamfir , astea au dus CHE LA FALIMENT ,AU HOTARAT CE MINE TREBUIESC INCHISE , iar acum cand dir gen vrea salvarea mineritului ,itervine CRISTIAN RUZMUITA . mineri ar trebuii sa ii bage in mina pe toti si sa ii tina sa vada cum se castiga banul ,nu furand si distrugand mineritul ,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sa aveti parte de ce ati facut . DNA SA VA IA.

  Răspunde
 • 16 martie 2017 la 23:14
  Permalink

  ei, da ! : ” oamenii de aici nu realizeaza importanta prestatiei fiecaruia si atitudinea fiecaruia si de aia suntem aici ” ; subscriu ! ; si as mai adauga ceva : calitatea muncii fiecaruia , nici atat nu conteaza ! , spagile circula, politicul primeaza iar concursurile pt. ocuparea posturilor se fac pe orice alte criterii decat cel al competentei profesionale ; de asta suntem aici ! ; intr-un fel sau altul ,totul are un pret si totul se plateste ! ; dar acum, acest pret nu este in bani.

  Răspunde
 • 16 martie 2017 la 23:28
  Permalink

  Resmerita continua in nota obisnuita a partidului sau, adica populism si demagogie „marca” PSD. El crede ca poate prosti la nesfarsit populatia Vaii Jiului si doreste sa readuca in fruntea CEH oamenii „de casa” ai PSD pentru a satisface nevoile clientelei politice, a mai ramas cate ceva de „muls”, mai are balta peste cum se zice. Se vede clar ca acest Melczer incearca sa faca cate ceva pentru a supravietui, spre deosebire de Directorii Generali numiti la comanda PSD, adica: Dragoi, Alic, Andronache, Niculescu, indivizi care au „muls” cat au putut „vaca” numita CEH, pentru clientela politica a PSD. Probabil ca Melczer a fost baiat destept, a „cotizat” unde trebuie si probabil este foarte greu sa fie schimbat, spre disperarea hulpavilor de la PSD

  Răspunde
 • 17 martie 2017 la 00:08
  Permalink

  Frate razmuitha poti pune pe cine vrea muschi tai la CEH, ai castigat alegerile .Faliment usor , mai sunt 4 ani pana la parlamentare si se va alege praful de CEH.

  Răspunde
 • 17 martie 2017 la 06:29
  Permalink

  Resmerita sa-si dea demisia, pentru ca el a sapat groapa pentru inmormantarea mineritului in Valea Jiului. Conducerea CEH ar trebui sa-l dea pe mana justitiei pentru organizarea grevei de la Lupeni din luna februarie. Dovezi in acest sens exista cu siguranta. Il deranjeaza faptul ca a inceput sa mearga bine complexul? Il deranjeaza faptul ca pentru prima data in istorie complexul are in manager profesionist care chiar vrea sa salveze mineritul? Dragi mineri pana cand va mai lasati manipulati de PSD care a facut numai rau mineritului?

  Răspunde
 • 17 martie 2017 la 08:14
  Permalink

  Tare as vrea sa vad cine este in spatele acestor comentarii. Cum unii au tupeu numai in spatele anonimatului. De fapt in spatele anonimatului sunt lingaii si protejatii. Adica niste lasi fara caracter care traiesc ca niste slugi la stapan. Rugam administratorul acestui site sa gaseasca o posibilitate ca cei care scriu comentarii sa nu se mai ascunda in spatele anonimatului si sa prolifereze jIgniri sau dezinformari. Dorim sa aflam cine sunt postacii de serviciu.

  Răspunde
  • 17 martie 2017 la 16:54
   Permalink

   noi stim deja cine sunt pupincuristi lui resmerita tu esti unul din ei…..ha,ha,ha

   Răspunde
 • 17 martie 2017 la 08:26
  Permalink

  In primul rand sa ne explice domnul director general Melczer, care este rolul, ce produc si ce salarii incaseaza armata de consilieri pe care o are. Cum explica domnul director general acest fapt? Cum poti sa te consideri impacat cu tine insati cand tu mentii o armata de consilieri pe functii si cu salarii imense. Domnule Melczer, daca tot sustineti ca veniti din privat, credeti ca o firma privata ar mentine armata de consilieri si birocrati din sediul complexului care ce fac? Sunt unele servicii care chiar nu produc nimic dar inacaseaza nu gluma. Sigur stiti dumneavoastra care sunt acestea. Se spune ca sunt persoane angajate sa citeasca presa. Este adevarat? Raspunsuri si fapte domnule director general.

  Răspunde
 • 17 martie 2017 la 11:19
  Permalink

  SA NU UITAM FAPTE CU CARACTER PENAL CUM A FOST ADUNAREA FORTATA A SEFILOR CE LUCRAU IN MINERIT LA SEDIUL PSD LUPENI UNDE REMERITA I A AMENINTAT CA DACA NU FAC CAMPANIE SI NU IESE PONTA PRESEDINTE VOR AVEA DE SUFERIT,TRAFICUL DE INFLUENTA SI NUMIRI POLITICE IN FRUNTE CU CEA A CUMNATULUI SAU ANGHEL AUREL CARE A INCASAT SUTE DE MII EURO LA SNIM VJ IMPREUNA CU BOBAR SI RADU SORIN DE I CAUTA ACUM PROCURORII,VROIAM SA NE SPUNA RESMERITA CUM SI A PLATIT ILEGAL FRATELE,CUM TACSU TURNA LA SECU CUM A SMENUIT CU GARDEAN BANII DIN STRAJA ASTA SA NE SPUNA RESMERITA SI SA LASE MINERITUL IN PACE….LA CEH ACUM O SINGURA SCHIMBARE AR FI DE BUN SIMT SA DISPARA BEBE NICA DIN PEISAJ SI ATUNCI CHIAR AR FI OK.

  Răspunde
 • 17 martie 2017 la 23:10
  Permalink

  Pentru Andrei Bostan. Daca tu esti un bolsevic intarziat si un pupincurist al lui Resmerita, nu inseamna ca toti cei care posteaza trebuie neaparat sa fie de aceeasi „baricada” cu tine mai stalinistule „rosu”.

  Răspunde
 • 18 martie 2017 la 06:27
  Permalink

  Postacii de serviciu gen Costy Doctorul, momo, nu sunt altii decat cei care incaseaza salarii de pomana de la ceh. Sunt lingaii clanurilor de lipitori care sug sangele ceh de ani de zile si care sunt platiti sa citeasca ziarele si sa posteze comentarii. Cat de curand o sa vina ziua cand vom demasca cine se ascunde in spatele acestor pseudonime. Si Rezmerita a facut mizerii dar si voi postacii de serviciu sunteti niste caractere infecte care numai stiti sa jigniti si sa incasati salarii nesimtite pe nemunca.
  O sa vedeti atunci surprize cand lumea va afla cine se ascunde in spatele anonimatului si arunca cu jigniri si namol. Sa vedem atunci daca mai au tupeul asta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.