Site pentru promovarea turismului. Administratia locala de la Uricani a demarat, incepand de ieri (luni/n.r.) pasii pentru realizarea unui site in vederea promovarii potentialului zonei. Activitatea are ca scop construirea unui portal web de catre o firma de specialitate.

Aceasta firma va realiza designul, proiectarea, constructia pentru platforma de baza, apoi dezvoltarea si finalizarea site-ului si completarea acestuia cu harti interactive, imagini/filme 3D.

Portalul web va contine pe pagina principala sigla Uniunii Europene, inclusiv numele fondului din care se finanteaza proiectul, a Guvernului Romaniei, a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, a Instrumentelor Structurale si a Programului Operational Regional.

De asemenea, website-ul va contine un link catre site-ul web al Instrumentelor Structurale in Romania: www.fonduri-ue.ro, insotit de textul „Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro”.

Pe pagina principala a website-ului (main webpage) creat va fi inserat urmatorul text: „Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei”.

Proiectul este estimat la suma de 110 mii de lei, acesta fiind realizat in cadrul programului “Invitatie la folclor si natura”. Tot pentru acest proiect administratia locala din Uricani contracteaza un credit. O parte din suma va fi redistribuita pentru cofinantarea proiectului.

Raul IRINOVICI