Cristian Resmeritã: “Valea Jiului nu este respectatã”

Senatorul Cristian Resmeritã a anuntat, zilele trecute, pe pagina sa de socializare cã va face dezvãluiri care vor avea efectul unui cutremur. Acesta a renuntat la a mai face anuntul mult asteptat, însã sustine cã a reusit sã atragã atentia celor implicati în eventualul “cutremur”. Valea Jiului nu este respectatã mai este opinia senatorului.

“În momentul de fatã nu voi anunta nimic din ceea ce vroiam sã spun. Am atras atentia celor care trebuiau sã fie afectati de posibilul cutremur care se isca. Eu cred cã oamenii au înteles. Tot acel cutremur pe care eventual l-as fi pornit s-ar fi întâmplat din cauza faptului cã Valea Jiului nu este respectatã. Trebuie sã fie respectatã si dacã vorbim din punct de vedere politic, din punct de vedere financiar, al alocãrii de bani sau a proiectelor care vin în aceastã zonã. Trebuie sã fim respectati si tratati, mãcar în mod egal fatã de restul judetului. Aceastã chestiune si convingere nu va putea sã mi-o ia nimeni, dar prefer sã mã opresc aici. Nu vreau sã intru într-o chestiune în care sã se spunã cã vreau sã destabilizez”,  a spus senatorul Cristian Resmeritã, în emisiunea Punctul pe I de la Mondo TV, cu Ionut Drãgotesc.  Potrivit senatorului, toti factorii din Valea Jiului trebuie sã îsi dea mâna pentru a dezvolta zona. Totodatã, Cristian Resmeritã se declarã nemultumit de modul în care Consiliul Judetean Hunedoara a repartizat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale. Localitãtilor din Valea Jiului i-au revenit 3,2 milioane din cele peste 21 de milioane de lei.

Monika BACIU

 

One thought on “Cristian Resmeritã: “Valea Jiului nu este respectatã”

  • 12 martie 2017 at 21:42
    Permalink

    De cine nu-i respectata omule, pentru ca voi sunteti la putere din 1989 incoace.Cum.poti sa vorbesti asemenea enormitat?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *