Cristian Resmeritã: „Primãria Lupeni face investitii, nu alegeri”

Senatorul Cristian Resmeritã atacã dur consiliul local pe care l-a lãsat pe picior de rãzboi, mai ales cã ar urma alegeri locale. El le cere celor din opozitie, de la PRM si PNL sã se opreascã din a tine în loc activitatea Consiliului Local si afirmã cã alegerile, la care acestia sperã sã revinã ei în fortã, s-ar putea sã nu mai vinã.

„Plecând eu, din pozitia de primar, existã oportunitatea de a se organiza alegeri. Dar  vã spun un secret: s-ar putea ca aceste alegeri sã nu se organizeze atât de repede”, a spus senatorul Cristian Resmeritã. Mai mult, consilierii din Lupeni sunt informati de senatorul Cristian Resmeritã cã au ajuns bani multi în vistieria orasului si cã toti vor fi folositi la investitiile pe care si le-a propus încã de pe vremea când era primar. Suma este foarte mare si asigurã întreaga activitate de reabilitare a tuturor arterelor si a cartierelor din Lupeni. „Tot ceea ce am promis, ca primar, voi duce la bun sfârsit, chiar si din pozitia de senator. În municipiul Lupeni se vor  continua toate lucrãrile si se va trece la asfaltãri masive în toate zonele. Am adus banii de la Bucuresti si existã, ]n momentul de fatã, în conturile primãriei Lupeni, 70 de miliarde de lei vechi, pentru investitii”, a mai precizat senatorul Resmeritã. În Lupeni se fac acum lucrãri în zona din apropierea spitalului. Acolo se refac trotuarele si bordurile si asfaltãrile se extind, acum cã s-a îmbunãtãtit si vremea, în toate zonele unde este nevoie.

Diana Mitrache

 

Advertisements

2 comentarii la „Cristian Resmeritã: „Primãria Lupeni face investitii, nu alegeri”

  • 9 martie 2017 la 19:28
    Permalink

    ce jenant! asta se crede Dragnea! Nu pot fi primar, ca sunt senator (am imunitate, sic!), dar raman tot primar! Am bani in conturi (de parca ar fi ale lui), daca indrazniti sa votati alt primar in afara de clanul meu, zic ca a aparut o gaura in buget. Suna cunoscut?

  • 15 martie 2017 la 23:03
    Permalink

    Deocamdat? „investi?iile” promise de Cristian Resmerita au dus la demolarea Lupeniului. A t?iat 300 de copaci, a „toaletat” copacii pana au ajuns sa arate ca un creion. Cat despre proiecte nimeni nu ?tie ce presupune, nici consilierii, numai el ?tie ce vrea. Sa mai lase minciunile !

Comentariile sunt închise.