Noaptea, cel mai bun sfetnic / Consilierii liberali de la Petrila s-au rãzgândit. Vor investitori

Noaptea, sau în cazul consilierilor locali de la Petrila, noptile, au fost cel mai bun sfetnic. Dupã ce la începutul sãptãmânii trecute, consilierii liberali au respins douã proiecte de hotãrâre care vizau realizarea unor hale de productie de cãtre investitori italieni si crearea unui centru de agrement si pescuit sportiv, vineri acestia au aprobat proiectele de hotãrâre. Patru nopti le-au fost necesare consilierilor pentru a reveni asupra proiectelor de hotãrâre.

„În perioada urmãtoare vom demara procedurile de licitatie publicã pentru proiectele respective prin care cei care au solicitat aceste terenuri sã intre în posesia lor si sperãm din tot sufletul sã investeascã, asa cum au solicitat aceste terenuri. În mare parte proiectul pentru zona de agrement va crea doar câteva locuri de muncã însã acesta se referã la dezvoltarea acelei zone pe activitãti de recreere, împãtimitii pescuitului vor avea aceastã posibilitate dacã acest investitor va face ceea ce si-a propus. Cealaltã investitie este mult mai importantã pentru noi pentru cã se doreste sã se investeascã într-o fabricã de componente pentru corpuri de iluminat si acolo se vor crea undeva la 50 de locuri de muncã”, a declarat viceprimarul orasului Petrila, Dorin Curtean.  La sedinta ordinarã consilierii liberali au respins cele douã proiecte pe motiv cã niciunul dintre cei doi investitori nu s-a prezentat în consiliul local pentru a explica ce presupun investitiile.

Monika BACIU

Un comentariu la „Noaptea, cel mai bun sfetnic / Consilierii liberali de la Petrila s-au rãzgândit. Vor investitori

 • 6 martie 2017 la 12:38
  Permalink

  In sfarsit s-au intelesc cum sa imparta spaga intre ei. Sunt toti deacord. Toti sunt o bucurie si o fericire de-ti dau lacrimile. 🙂
  Citez: ” sã intre în posesia lor si sperãm din tot sufletul sã investeascã, asa cum au solicitat aceste terenuri. ”
  Ba trancalailor, se impune un contract beton din care statul Roman sa nu iasa din nou parlit, cu un termen de executie,[atentie nu fantezist unul real], daca dupa acel termen nu se vede nimic serios, incep penalitatile care trebuie sa fie uriase si stipulate in contractul incheiat intre parti, negru pe alb fara interpretari.
  In acest mod sunt descurajati teparii sau altfel de masinarii financiare cu terenuri ocupate,[ instrainate], fara a se putea construi nimic pe ele zeci de ani, care in anumite situatii au fost folosite gaj, pentru sume mari luate din banci [ilegalitati de genula acesta]. EX: Terenul de langa vechea posta din Petrosani. O balarie in cetrul orasului. Chiar sunt curios cine sunt idiotii din primaria Petrosani, care a permis acest lucru si cat si-au luat parte din toata aceasta gainarie.
  Luati exemplu la investitiile pe fonduri europene nerambursabile.
  Acolo si daca ai pus o priza sau un geam, in alt loc decat cel din planul initial aprobat, esti pasibil de amenda, suspendare de fonduri si alte dureri de cap, sa nu mai vorbim de intarzieri si alte cascadorii, ca risti sa ajungi la nebuni din cauza problemelor.
  Capisi trancalailor !!!
  Prostilor, nu se lasa nimic la voia intamplarii si mila lui Dumnezeu.
  Asa se fac contractele si afacerile serioase pe termen lung.
  CONtracte beton si termene corecte cu penalitati uriase in cazul in care nu sunt respectate, nu sifonari de tot felul in bataie de joc.
  In acest mod poti sa vezi care sunt seriosi ca care nu.
  Teparii fug de penalitati uriase si alte raspunderi contractuale care port sa aiba consecinte in penal ! Cei seriosi nu au de ce sa se teama si merg inainte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.