Inca un termen pentru finalizarea anchetei de la Mina Petrila

Prelungire in cazul anchetei de la EM Petrila. Declaratia lui Serban si certificatul medico-legal al lui Codreanu, piese importante pentru finalizarea anchetei de la Mina Petrila.

Ancheta in cazul accidentului de la Mina Petrila este in impas. Inspectorii ITM au solicitat prelungirea termenului pentru finalizarea anchetei din cauza faptului ca nu au reusit sa-l audieze inca pe Catalin Serban, a carui declaratie este esentiala.

“Am facut solicitare de prelungire pentru ca inca nu am reusit sa il audiem pe Catalin Serban, el fiind inca sub efectul sedativelor. Totodata, nu am primit nici certificatul medico-legal al lui Danut Codreanu, seful de brigada care a decedat in urma accidentului”, spune Ileana Bodea, sef Serviciu ITM Petrosani.

Potrivit sursei citate, cei doi pioni sunt esentiali pentru finalizarea cercetarilor.

“Declaratia lui Serban este esentiala pentru ca el ne poate spune cu exactitate ce s-a intamplat. Certificatul medico-legal al lui Codreanu ne indica cauza mortii lui, dar poate indica si cauza producerii accidentului”, a mai precizat Bodea.

Dupa ce inspectorii ITM vor obtine cele doua lucruri esentiale in acest dosar, ancheta va fi finalizata in cateva zile. (Raul IRINOVICI)

 

2 comentarii la „Inca un termen pentru finalizarea anchetei de la Mina Petrila

 • 17 iulie 2012 la 10:06
  Permalink

  trag de timp sa poata fi scosi bazma curata tehnicienii care au fost acolo si fara a respecta nici un regulament sau lege au hotarit lucrurile care au dus la moartea minerului ei plecind afara bine mersi

  Răspunde
 • 17 iulie 2012 la 18:46
  Permalink

  asa este pina la urma o scoata mortul de vina

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.