Demolarea clubului Bamboo a început. Dupã mai bine de o lunã de la incendiul care a mistuit cel mai mare club din tarã, au început lucrãrile de demolare. Procesul de dezafectare a clãdirii se va desfãsura pe parcursul mai multor zile.

În urma unei expertize tehnice care a stabilit cã existã un risc major ca structura clubului Bamboo sã se prabuseascã, Inspectoratul de Stat în Constructii a decis ca structura de rezistentã sã fie dezafectatã în totalitate pentru a permite anchetatorilor sa efectueze cercetarea la fata locului. Abia dupã ce va fi demolatã constructia li se va permite cercetãtorilor INSEMEX accesul.

Totusi, specialistii de la INSEMEX se aflã la fata locului pentru a-i ajuta pe anchetatori sã le arate locurile pe care sã le izoleze astfel încât sã nu se distrugã probele din interior. “Abia sãptãmâna viitoare ni se permite accesul. Pânã atunci au loc lucrãrile de demolare”, a declarat Artur Gãman, directorul general al INSEMEX Petrosani.  Criminalistii au fixat si locul de unde trebuie sã înceapã demolãrile, astfel încât sã nu le afecteze ancheta, si au cerut ajutorul specialistilor INSEMEX.  Pe baza declaratiilor dar mai ales a probelor ce vor fi ridicate din interiorul ruinei, specialistii INSEMEX vor reconstitui virtual incendiul din clubul exclusivist

Monika BACIU