Unde îsi fac nevoile pensionarii?

Parcul pensionarilor a devenit locul din care tot mai multi oameni în vârstã îsi aratã organele genitale, spre cei care au birouri în clãdirea ICPM.  Acolo, angajatii Societãtii de Închideri de Mine, ori ceilalti care au birourile spre parc vãd zilnic oameni care îsi fac nevoile direct în spatele  WC-ului public, care stã închis de o bunã vreme. La fel se întâmplã si duminica, dupã slujba de labisericã, iar angajatii din birouri s-au sãturat sã priveascã pe geam la acest spectacol absolut dezolant.

„Ne credeti cã, zilnic, oamenii în vârstã, care au nevoie de toaletã, si îi înteleg perfect, se pun pe vine aici si si le fac, fãrã prea mari menajamente? Nu înteleg de ce este închis WC-ul public! Cã oamenii ar merge acolo, dacã ar avea posibilitatea”, a spus unul dintre cei care sunt oripilati zilnic de peisajul de la geamul biroului sãu. În municipiul Petrosani sunt cel putin 3 toalete publice, douã în parcuri si una în zona gãrii, dar cea din parcul pensionarilor este închisã de ceva vreme. Pânã se va deschide, angajatii din clãdirea ICPM cred cã va fi necesarã si o deratizare a zonei, mai ales cã se încãlzeste.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Unde îsi fac nevoile pensionarii?

  • 1 martie 2017 la 09:56
    Permalink

    ce mai lucreaza harnicii angajati ai companiilor de stat in loc sa beleasca ochii in monitoare sau in hartoage ei evalueaza sulele pensionarilor ha ha

  • 3 martie 2017 la 00:55
    Permalink

    draga Petrof, nu spun ca nu ai dreptate dar poate Visan si Tibisor ar trebui sa evalueze ei niste sule. Personal, daca ma va trece treaba prin zona, cred ca ma voi descarca direct in magazinul Riva, daca nu am unde. Sunt curios daca as pune lacat pe buzile de la Primarie, unde s-ar duce acesti doi cretini sa isi faca nevoile?

Comentariile sunt închise.