Sefii din CEH cresc productia de huilã, schimbând mentalitatea minerilor

Productivitatea a crescut spune directorul general al CEH, care a fãcut schimbãri, si va mai face, în ierarhiile de conducere, dar le atrage atentia celorlalti sefi cã nu sunt scutiti de astfel de mãsuri.  Nu prea s-a muncit si fiecare avea un loc cãldut, iar cel mai bun exemplu este mina Lonea, care a reusit sã scoatã mai mult cãrbune, imediat ce a fost numit un alt sef.

„Productia a mai crescut în ultima vreme, chiar dacã investitiile suferã foarte mult. Încercãm sã aprovizionãm cu materiale si sã schimbãm atitudinea oamenilor, cã pânã la urmã de aici creste productivitatea. Mã refer strict la atitudinea fatã de muncã. La mina Lonea, schimbãrile fãcute  si-au arãtat efectele si s-a redresat ca productie. Si va creste în continuare”, a spus Mihael Melczer, directorul general al Compplexului Energetic Hunedoara.  Totusi, mai sunt angajati care, imediat ce au fost schimbati din functiile de conducere, si-au luat concedii medicale si o tin tot asa. Directorul general al CEH  a tinut sã precizeze cã angajatii Duma, Hurez si Rãscolean sunt în vizorul conducerii, chiar dacã au foi de boalã deocamdatã, pentru cã au conditiile de pensionare. Ca sã creascã productia la Vulcan se vor face si angajãri. „La Vulcan este o lipsã de personal pe partea de productie minierã si acolo o sã angajãm 100 de oameni. Cât de repede se poate, pentru cã si la Vulcan va  trebui sã crestem sensibil productia”, a mai adãugat directorul general al CEH.  Disciplina a fost unul dintre criteriile pentru care conducerea CEH a fãcut schimbãri la minele viabile si Mihael Melczer spune cã va continua ori de câte ori va gãsi nereguli, sã facã astfel de schimbãri.

Diana Mitrache

4 comentarii la „Sefii din CEH cresc productia de huilã, schimbând mentalitatea minerilor

 • 26 februarie 2017 la 20:46
  Permalink

  dl director melczer cu respectul pe care ul meritati adica deloc va informam ca si alte lepre cu conditii de pensie stau ascunse sub poala dvs sa i amintim aici pe faimosul bebe nica,pe jujan ,pe stancu pe giani plasa de sirma baleia sau acum aveti un razboi cu lotul lonea pentru ca va tine bobar in joc de glezne sa nu uitam pe coirditorii astia de la sindicate in frunte cu ciubotaru pe astia de ce nu i pensionezi generale?

  Răspunde
 • 27 februarie 2017 la 05:53
  Permalink

  Vom creste productia de carbune ca sa castigam bani multi ca ne plang copi de foame si cauta prin gunoaie iar femeile noastre merg la barbati cu bani, ca noi suntem si obositi de atata supteran. Si mai vrem si tevile alea de la paroseni pana la usa apartamentelor noastre, sa fie de inox ca sa nu se piarda caldura si energia atat de scumpa. Onoare munci si traiasca psd!

  Răspunde
 • 27 februarie 2017 la 08:41
  Permalink

  vine caldura si iarasi nu se mai cumpara energia produsa din carbune ca este f scumpa si iarasi incep problemele si iarasi incep nemultumirile si noi vorbim de marirea planului si angajari

  Răspunde
 • 27 februarie 2017 la 17:01
  Permalink

  Melczer e cel mai bun director CEH ,cine a mai dat bonurile din urma ? si baiat bun cum se stie va da si Prema de Craciun si cea de Paste,daca nu-l schimba alti fomisti. Tarii cat mai mult carbune!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.