Primãria Petrosani oferã tichete de 70 de lei de Pasti

Nu mai putin de 7 tichete, a 10 lei fiecare, primesc locuitorii din Petrosani, cadou, de Pasti. Este vorba despre cei cu venituri modeste, someri, pensionari, sau persoane cu handicap. Trebuie doar sã depunã o cerere pânã în luna martie, la sediul Directiei de Asistentã Socialã a municipiului Petrosani, aflatã lângã Biroul de Taxe si Impozite.

„Beneficiazã de aceste tichete cei care primesc venitul minim garantat, care primesc alocatia de sustinere a familiei, cei care primesc cantinã socialã, dar în conditiile în care nu beneficiazã si de ajutor social, pentru cã lor li se dã un singur tichet, mai primesc tichete pensioanrii ale cãror venituri cumulate sunt de pânã la 900 de lei, persoanele  cu handicap grav si accentuat, în conditiile în care nu realizeazã alte venituri si au doar acea indemnizatie de însotitor, lunarã, dar si somerii, care au indemnizatia de somaj egalã cu suma de 800 de lei”, a precizat Cristina Mraz, director executiv DPLAS.

Cererile se pot depune deja si angajatii Directiei locale de asistentã socialã spun cã le asteaptã pânã în 10 martie. Ca sã primeascã 70 de lei de Pasti, oamenii trebuie sã îsi întocmeascã un dosar, care sã cuprindã mai multe acte. „Oamenii trebuie sã vinã doar cu actele de identitate în original si xero-copie, cu cupoanele de pensie, dar din luna februarie, pentru cã s-au indexat pensiile, certificatele de handicap, pentru cei în cauzã, dar si copii dupã carnetele de somaj”, a mai adãugat Cristina Mraz. Decizia a fost aprobatã de Consiliul Local al municipiului Petrosani, în baza hotãrârii nr 8 din acest an si, ca în fiecare an, în preajma sãrbãtorilor pascale vor primi si tichetele pentru aliemente.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.