Celebra cabana de la Bradet a devenit istorie dupa ce a fost rasa din temelii. Miercuri, buldozerele primariei au culcat la pamant ceea ce mai ramasese din cabana parasita si vandalizata in mai multe randuri. Terenul pe care se afla aceasta urmeaza a fi betonat si transformat intr-o zona destinata petrecerii picnicurilor la iarba verde.

Asta, pana se va ivi vreun investitor interesat a ridica o noua cabana. „In ciuda unor materiale aparute prin presa locala pot sa va spun ca, pana la aceasta ora, nu am avut si nici nu avem vreun om de afaceri interesat sa investeasca in reamenajarea fostei cabane sau in ridicarea unei noi constructii in zona respectiva. Prin urmare, am decis sa o demolam si miercuri am trecut la treaba. Pe locul acesteia vom turna beton si vom realiza o platforma betonata care va fi destinata amatorilor de iesiri la iarba verde. Aceasta este prima zona care va fi amenajata in conformitate cu noua lege a picnicului, pe raza municipiului Petrosani”, a declarat

Lucian Dragomir, director SPADPP Primaria Petrosani. Amenajarea zonei Bradet face parte dintr-un proiect mai amplu care cuprinde reabilitarea unor strazi, parcuri si zone pietonale din municipiul Petrosani.

Mircea Nistor