Unitãtile de învãtãmânt din municipiul Petrosani îsi deschid portile pentru a-si populariza ofertele educationale. Pânã acum douã unitãti de învãtãmânt din localitate au anuntat cã organizeazã Ziua Portilor Deschise. Este vorba de SCoala Gimnazialã IG Duca si Scoala Gimnazialã Nr. 7. Ambele încearcã sã îi convingã pe pãrinti sã îsi înscrie copiii la unitãtile de învãtãmânt, iar ofertele sunt variate

“Joi, 23 februarie 2017, Scoala Gimnazialã Nr.7 din Petrosani organizeazã Ziua Portilor Deschise. Cu aceastã ocazie, asteptãm sã fim vizitati de toti cei care vor sã cunoascã mai bine activitatea din singura scoalã care functioneazã sub deviza: „Scoala este a copiilor! Noi existãm datoritã lor! Vã asteptãm cu drag!”, spun cei de la Scoala Gimnazialã Nr. 7 din Petrosani.

Reprezentantii Scolii Gimnaziale IG Duca spun cã le-au pregãtit elevilor o serie de surprize. “Scoala Gimnazialã „I.G.DUCA” Petrosani are bucuria de a vã anunta cã în data de 23 februarie 2017, între orele 10-12, are loc Ziua Portilor Deschise, prilej cu care invitãm toti prescolarii însotiti de pãrintii lor, sã ne cunoascã si, de ce nu, sã ne aleagã pentru viitor. Avem pregãtite si surprize pentru micii nostri vizitatori!”,  spun cei de la Scoala Gimnazialã IG Duca.

Monika BACIU