CEH acordã tichetele de masã. Disponibilizatii iau si ei bani

Complexul Energetic Hunedoara a fãcut rost de banii necesari pentru plata tichetelor de masã ale angajatilor. Contractul Colectiv de Muncã nu a putut fi onorat si nici respectat în ultimele 3 luni, din cauzã cã nu au fost bani în conturile firmei, însã, criza energeticã a fãcut ca energia obtinutã din huilã sã fie cãutatã si de aici au rezultat banii necesari acestor drepturi pentru mineri.

„S-a reusit, datoritã preturilor care au fost pe piata de energie, sã se constituie fondurile necesare pentru achizitionarea tichetelor de masã pentru lunile noiembrie si decembrie. Ele s-au acordat la sfârsitul sãptãmânii trecute, pentru luna noiembrie si luni sau marti, în functie de cum ajung, pentru luna decembrie”, a spus Darius Câmpean, lider al Sindicatului Muntele din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. De asemenea, potrivit unui comunicat remis presei de conducerea CEH, vineri, 17.02.2017, s-au efectuat plãtile primei transe a  salariilor compensatorii pentru persoanele disponibilizate la finele anului 2016. „Primesc si ei prima transã ce trebuia acordatã în decembrie”, a mai adãugat Darius Câmpean.

„Acest efort financiar considerabil nu ar fi fost posibil fãrã implicarea si seriozitatea salariatilor S. CEH-SA care s-au mobilizat exemplar, confirmând încã o datã cã sunt cea mai importantã resursã a acestei societãti”, se aratã în comunicatul semnat de Mihael Melczer, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara. CEH a trecut printr-o perioadã extrem de dificilã, mai ales dupã ce i s-a refuzat în mai multe rânduri intrarea în insolventã, iar acum situatia a fost deblocatã, datoritã vânzãrilor de energie ce au fost posibile pe piata zilei urmãtoare, în perioada gerului.

Diana Mitrache

 

Advertisements

3 comentarii la „CEH acordã tichetele de masã. Disponibilizatii iau si ei bani

 • 19 februarie 2017 la 20:36
  Permalink

  Sa se faca investiti la EM Vulcan si EM Livezeni .

  Răspunde
 • 19 februarie 2017 la 22:18
  Permalink

  Mai „Minerii vaii jiului” pai ai uitat de TEVI, sa intelegem ca nu mai vrei sa se inlocuiasca tevile de la Termo pana la usa apartamentelor?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.