Dacian Ciodaru îi ia scaunul lui Laurentiu Nistor

Dacian Ciodaru va prelua locul de consilier judetean lãsat liber de Laurentiu Nistor. Cel din urmã a ales Camera Deputatilor în detrimentul Consiliului Judetean Hunedoara, acolo unde era presedinte. Astfel, locul rãmas vacant dupã demisia lui Laurentiu Nistor îi revine urmãtorului membru supleant de pe lista PSD, si anume lui Dacian Ciodaru. Acesta va fi validat drept consilier judetean în cadrul sedintei din data de 24 februarie.

“În temeiul prevederilor art.94 alin.1 si 3 din Legea administratiei publice locale nr.215/2001, republicatã, cu modificãrile si completãrile ulterioare si ale art.8 alin.1 din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionalã în administratia publicã, republicatã, se convoacã Consiliul Judetean Hunedoara în data de 24 februarie 2017, orele 11,00 în Sala mare de sedinte din sediul Consiliului Judetean Hunedoara, situat în municipiul Deva, str. 1 Decembrie nr.28, judetul Hunedoara, cu urmãtorul proiect al ordinii de zi:  Proiect de hotãrâre privind validarea mandatului de consilier judetean al domnului Ciodaru Iulian Dacian (…)”, aratã convocatorul CJH.  Dacian Ciodaru s-a regãsit si pe lista de alegeri la Camera Deputatilor. Pânã anul trecut, acesta a detinut functia de director administrativ al Universitãtii Petrosani.

Monika BACIU

3 comentarii la „Dacian Ciodaru îi ia scaunul lui Laurentiu Nistor

 • 19 februarie 2017 la 20:51
  Permalink

  Felicitari si sa fii cuminte (sa votezi ce spun sefi de la Deva sa nu-i superi si sa votezi construirea unui nou stadion Corvinul Hunedoara) de valea jiului lasa ca tot cu PSD vor vota , ca noi cetateni simpli din valea jiului suntem fideli PSD-ului nu ca studenti (calatori gratis cu trenul) . Deva nu a votat niciodata cu PSD . Daca nu acorda CJH bani pentru valea jiului in proportie cu voturile nu vom mai vota cu PSD la viitoarele alegeri .

  Răspunde
 • 23 februarie 2017 la 00:05
  Permalink

  acest individ ejectat cu un sut in cur de la universitatea petrosani si psd petrosani e o pata pe obrazul psd dar cind esti lingaul lui nistor gurile rele vorbesc si de ceva mobila facuta pe banii universitatii si ajunsa pe la deva,atunci ajungi din cercetat penal consilier judetean…rusinica monser.

  Răspunde
 • 23 februarie 2017 la 20:58
  Permalink

  Minunat.Asta ati votat asta ati primit ! Hotie,minciuna demagogie si penali.Asta asa se intampla cand votezi pentru mici si bere si nu votezi cu mintea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.