Fostul senator Vochitoiu vrea sã ajungã în Top 100 – business România

„Mã dau deoparte pentru cã nu am cum sã mã duc acolo de unde am fost dat afarã pe bunã dreptate. M-as face de rusine! (…) Acum simt cã trebuie sã muncesc pentru prieteni si familie. În mandatul ãsta vreau sã intru în Top 100 – business România. Îl ascult încã o datã pe Traian Bãsescu si mã refer la spusele lui, cã în politicã trebuie sã vinã oameni care nu sunt dependenti de sefi sau de partid. Ca urmare, mã voi ocupa de afaceri, am strâns deja o echipã, oameni care asteptau sã fie pusi în valoare. Veti vedea cã lucrurile se vor schimba pe aici” – Haralambie Vochitoiu, fost senator, fost presedinte PMP Hunedoara.

Nici o persoanã dintre cele care îl cunosc pe fostul senator Haralambie Vochitoiu nu-l vede pe acesta în afara politicii, pentru cã toatã viata sa de dupã 1990 a fãcut politicã, indiferent cum s-a numit „vehiculul” în care s-a îmbarcat – PSM, PDSR, PSD, PP-DD, UNPR, PMP…

Dupã ce a fost demis, în urma rezultatelor alegerilor parlamentare, din functia de presedinte al PMP Hunedoara, pentru cã nu a atins tinta de 5% din voturile alegãtorilor, H. Vochitoiu a declarat cã nu vrea sã mai candideze la functia de lider judetean al PMP, desi are acest drept conform declaratiilor presedintelui PMP, Traian Bãsescu, dupã sedinta Colegiului National al partidului, din 10 februarie. Nici organizatia de la Petrosani nu-l intereseazã, drept pentru care multi au exclamat: crede dracu’!, cu referire la posibila sa iesire de pe scena politicã.

„Mã dau deoparte pentru cã nu am cum sã mã duc acolo de unde am fost dat afarã pe bunã dreptate. M-as face de rusine! În douã luni, cât am avut la dispozitie pânã la alegeri, am adus partidul la o treime, dar am acceptat conditia pragului de 5%. Nu, nici la Petrosani nu voi candida. În politicã, mi-am atins obiectivul, am fost senator si am fost cotat la nivelul celor 10 parlamentari care conteazã. Am fost seful senatorilor, am consolidat din aceastã pozitie relatii internationale importante, am initiat câteva legi la fel de importante care au fost adoptate, practic acest capitol a fost de maxim succes. Si acest lucru s-a datorat si dusmanilor/ criticilor mei, care m-au mobilizat, si nu prietenilor, care de regulã te adorm…” – a declarat Haralambie Vochitoiu, dupã ce i-am precizat cã nimeni nu crede cã va sta departe de politicã.

Si totusi, ce va face cel declarat cel mai harnic parlamentar hunedoarean? Acesta spune cã este hotãrât sã-si reîntregeascã bugetul, sã recâstige ceea ce a cheltuit cu politica, ba chiar are planuri ambitioase pe tãrâmul dintre Jiuri.

„Simt cã trebuie sã muncesc pentru prieteni si familie. În mandatul ãsta vreau sã intru în Top 100 – business România. Îl ascult încã o datã pe Traian Bãsescu si mã refer la spusele lui, cã în politicã trebuie sã vinã oameni care nu sunt dependenti de sefi sau de partid. Ca urmare, mã voi ocupa de afaceri, am strâns deja o echipã,  oameni care asteptau sã fie pusi în valoare. Veti vedea cã lucrurile se vor schimba pe aici” – a precizat, foarte hotãrât, fostul senator si presedinte PMP Hunedoara Haralambie Vochitoiu.

De precizat cã deputatul Ion Tabugan, din Caras-Severin, a preluat functia de presedinte interimar al PMP Hunedoara, pânã la organizarea alegerilor interne. La Petrosani, PMP îl are ca presedinte pe Constantin Jujan si este posibil ca acesta sã candideze pentru sefia judetenã a partidului, din spusele lui Haralambie Vochitoiu.

Ileana Firtulescu

Advertisements

10 comentarii la „Fostul senator Vochitoiu vrea sã ajungã în Top 100 – business România

 • 16 februarie 2017 la 19:38
  Permalink

  ai dat cu capul de pereti pentru vale….si tu si altii..

 • 16 februarie 2017 la 20:18
  Permalink

  Hary, ai renuntat la tratament???

 • 16 februarie 2017 la 20:33
  Permalink

  Perfect.La cate datorii ai ar fi cazul sa te apuci de munca.

 • 17 februarie 2017 la 08:26
  Permalink

  Ce urmeaz? nea hary: udmr,usr.psro.pnd ,alde? Mai sunt variante,ce dracu ,doar nu te apuci de munca !

 • 17 februarie 2017 la 08:52
  Permalink

  hopaa a aparut hary periculosu s a inundat gaura de sarpe in care a fost ascuns ce sa i faci soarele topeste zapada mai papagalule sper sa ai succes in afacerile [furaciunile] tale cum ai avut in politica

 • 17 februarie 2017 la 09:44
  Permalink

  din pacate acest dinu paturica al epocii moderne este un exemplu trist pentru cum nu se face politica si nu este singular in ultimi ani viata politica si chiar economica a vaii este inundata de profitori,inculti sau penali alaturi de haralambie putind urca oricind pe podium resmerita,nistor,ritzi,david,molot,cosmin nicula,nita dorina,bobar ,buhaescu,iurca sau ile o pleiada intreaga de oameni care au marcat negativ politica si viata vaii.

 • 17 februarie 2017 la 10:12
  Permalink

  Uite cum trebuie tradusa fiecare fraza a specimenului:

  „Mã dau deoparte pentru cã nu am cum sã mã duc acolo de unde am fost dat afarã pe bunã dreptate. M-as face de rusine! (…)” – Nu ma mai baga nimeni in seama, bat degeaba la porti inchise. S-au prins baietii de ce-mi poate pielea…

  ” Acum simt cã trebuie sã muncesc pentru prieteni si familie. În mandatul ãsta vreau sã intru în Top 100 – business România” – Trebuie sa manglesc, pentru mine si pentru famelia mea. Am un mandat de mangleala, trebuie sa-l duc pana la capat!

  ” Îl ascult încã o datã pe Traian Bãsescu si mã refer la spusele lui, cã în politicã trebuie sã vinã oameni care nu sunt dependenti de sefi sau de partid” – Intru iar in politica, doar ca trebuie sa manglesc o tura buna ca sa-mi cumpar locul in parlament sau la vreo deconcentrata. Ce, sunteti nebuni, chiar credeti ca Geoana ma pus la Timisoara fara sa cotizez???

  „Ca urmare, mã voi ocupa de afaceri, am strâns deja o echipã, oameni care asteptau sã fie pusi în valoare. Veti vedea cã lucrurile se vor schimba pe aici” – Am o stransura de fraieresteni, o micuta echipa de maglitori in formare pe care am sa-i belesc imediat cum incepe sa-mi mearga traba. Apropo…se vor schimba multe lucruri pe aici, aveti grija la buzunare ca I’m coming back…

  ” În politicã, mi-am atins obiectivul, am fost senator si am fost cotat la nivelul celor 10 parlamentari care conteazã. Am fost seful senatorilor, am consolidat din aceastã pozitie relatii internationale importante, am initiat câteva legi la fel de importante care au fost adoptate, practic acest capitol a fost de maxim succes” – Ba fraierilor, ba saracilor, baaa…am fost sefu la bani, capu` la masa, cel mai tare din restaurant. Am pix de la Departamentu de Stat, ciordit pe la manseta, sa mor io daca va mint..V-am pus ba saracilor in legatura cu Iran, Irak, Banglades, Vanuatu, Insulele Feroe si Insula P`ula din Croatia, ba nerocunoscatorilor ba…care nu recunoasteti voi valoarea la omu din mine…

  Haralambie termina apoteotic, concluzionand ca toate lucrurile frumoase din viata lui s-au datorat…

  „Si acest lucru s-a datorat si dusmanilor/ criticilor mei, care m-au mobilizat, si nu prietenilor, care de regulã te adorm…” – va rog io, nu mai dati ca din 11 decembrie nu mai stiu nici daca am lift la scara, caut mereu masina de la senat dar dreacu stie cum se face ca dau mereu de o duba…Duuubaaaa??? Ihhhhhh….

 • 17 februarie 2017 la 13:44
  Permalink

  haralambie ai dat doi mici si o ciorba sa mai scrie despre tine?

 • 18 februarie 2017 la 10:39
  Permalink

  In USR nu va intra ,nu e eligibil..A facut prea multa naveta cu partidele politice si pe deasupra nu e un om serios.

 • 19 februarie 2017 la 17:19
  Permalink

  Vai mama ta…da la puscarie nu vrei sa ajungi, hotule cu dosare penale la DNA? Crezi ca scapi???

Comentariile sunt închise.