Specializãri în managementul institutiilor publice

Universitatea din Petrosani – Facultatea de Stiinte organizeazã un curs postuniversitar pentru specializarea în managementul institutiilor publice. Angajatii din acest sector si nu numai se pot califica pe parcursul a 240 de ore.

“Scopul programului este formare de competente specifice si perfectionarea cunostintelor angajatilor cu studii superioare din cadrul institutiilor publice si urmãreste “îmbunãtãtirea în mod continuu a abilitãtilor si pregãtirea profesionalã a functionarilor publici” prin abordarea unei tematici de actualitate cu privire la: Gestiunea riscurilor în managementul financiar al institutiilor publice, Auditul public si performanta managerialã, Servicii e-Government, Managementul strategic al institutiilor publice etc”, aratã cei de la Universitatea Petrosani.

Durata cursului este de 240 de ore, 30 de credite, activitãtile didactice se desfãsoarã în sistem modular, taxa de scolarizare 1000 lei. În cazul în care dintr-o institutie participã cel putin 10 cursanti, acestia beneficiazã de o reducere de 10%.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.