Apa Serv demareazã un nou proiect de modernizare a unei retele de apã din Petrosani

Apa Serv intentioneazã reabilitarea din fonduri proprii a retelei de distributie a apei potabile din zona strãzilor Poienilor, Uzinei si Pomilor din municipiul Petrosani. Decizia a fost luatã de cãtre directorul general al Apa Serv, Costel Avram, în urma analizãrii situatiei retelelor existente pe aceste strãzi, situatie semnalatã de cetãtenii din zonã în cadrul programului sãu de audiente.

”Am luat act, în cadrul sedintelor de audiente de sãptãmâna trecutã, de problema semnalatã de un locatar de pe strada Poienilor din municipiul Petrosani si am dispus unei echipe tehnice din cadrul Apa Serv Valea Jiului sã evalueze situatia la fata locului, dar si mãsurile care pot fi luate. În urma discutiilor cu beneficiarii si a situatiei din zona respectivã, se analizeazã posibilitatea reabilitãrii integrale a retelei de distributie a apei potabile pe strada Poienilor, iar pentru strãzile Uzinei si Pomilor intentionãm sã realizãm o lucrare de reabilitare partialã a retelei de apã”, a declarat Costel Avram, directorul  general al operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului.

Situatia din teren a fost analizatã, zilele trecute, de cãtre o echipã de la Apa Serv  condusã de directorul  general Costel Avram, din care au fãcut parte si seful Departamentului Exploatare –  Florin Donisã,  dar si reprezentanti ai Serviciului Tehnic – Valentin Nicula  si ai Serviciului de Investitii – Nistor Nicolae. Acestia au stabilit cã lungimea întregii conducte care trebuie reabilitatã în zona strãzii Poienilor din Petrosani este de aproximativ 300 m. Lucrarea urmeazã sã fie executatã din fondurile proprii ale Apa Serv si va deservi un numãr de 30 abonati.

Un comentariu la „Apa Serv demareazã un nou proiect de modernizare a unei retele de apã din Petrosani

  • 16 februarie 2017 la 10:34
    Permalink

    alo supermenegeru avram scoateti burdihanul din birou si vezi ce au lasat angajatii tai in urma lor aproape de usa ta [mai jos de floarea si cari] poate l faci pe seful de lucrari angajatul lunii

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.