Un taxi si douã masini s-au ciocnit pe DN 66

Trei masini, dintre care un taxi ce apartine uneia dintre firmele autorizate în Petrosani, s-au lovit într-o intersectie a Drumului National 66 cu o stradã ce duce spre interiorul Cartierului Dacia.

Un pasager a ajuns la spital, iar masinile sunt rãu avariate. Politistii care au fost anuntati prin 112, spun cã de vinã este viteza cu care circula unul dintre soferii implicati în accident. Asta pentru cã taxiul a fost lovit, în momentul în care încerca sã vireze, iar din impactul cu una dintre masini a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit cea de a treia masinã.

„Am fost sesizati despre faptul cã, în zona Dacia, la intersectia drumului national cu strada 1 Iunie, s-a produs un eveniment rutier. Echipa deplasatã la fata locului a constatat cã totul s-a petrecut din cauzã cã unul dintre soferi nu a pãstrat distanta regulamentarã în trafic si, ca urmare, au fost implicate 3 masini. A rezultat vãtãmarea corporalã usoarã a unui conducãtor auto si daune materiale”, a declarat Aurel Buruianã, comandantul Politiei Municipiului Petrosani.

Politistii au deschis un dosar de cercetare si urmeazã sã stabileascã cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. Pacientul a ajuns la Spitalul de  Urgentã din Petrosani, dar este în afara oricãrui pericol.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Un taxi si douã masini s-au ciocnit pe DN 66

 • 14 februarie 2017 la 21:18
  Permalink

  In acel loc tot timpul e implicat si un taxi.Intr-un mod curios,acestia nu au voie sa vireze,dar o fac aproape tot timpul.Nu cred ca au trecut 2 luni de cand un taxi a lovit masina in care eram doar ca pasager,s-a inteles cu soferul,altfel ramanea fara permis.Eu personal sunt convins ca tot soferul de taxi era vinovat.

  Răspunde
 • 14 februarie 2017 la 21:33
  Permalink

  Un sofer cu numarul de taxi EBG HD merge beat mereu si agreseaza in trafic. Zice ca e preten cu politistii si ca nu ie frica de lege ca se stie cu toti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.