Firme private racoleazã forta de muncã din Valea Jiului

 Mai multe firme private vin în Valea Jiului pentru a racola forta de muncã existentã aici. Îngrijorãtor este faptul cã niciuna din societãti nu pare a fi interesatã îsi deschidã puncte de lucru în localitãtile Vãii Jiului.

Dupã cei de la DHS a venit rândul celor de la Bosch sã vinã cu oferte. Numai cã locurile de muncã sunt în alte judete.

“Compania BOSCH – Blaj (jud. Alba) organizeazã în perioada 27 februarie – 2 martie 2017 o caravanã de recrutare în 4 orase transilvãnene, prin care vizeazã promovarea oportunitãtilor de carierã din cadrul locatiei BOSCH din Blaj. În cadrul evenimentului, ai posibilitatea de a interactiona cu echipa de resurse umane si cu reprezentanti ai departamentelor tehnice BOSCH, asa cã nu uita sã îti aduci CV-ul! Caravana Recrutãrii BOSCH va continua în Petrosani miercuri, 1 martie 2017 (Hotel Petrosani, orele 12.00-17:00)”, aratã cei de la Bosch.

Municipalitatea de la Petrosani încearcã sã atragã investitorii. În acest sens a fost lansatã o platformã prin care potentialii investitori pot afla mai multe informatii legate de halele, terenurile disponibile sau de facilitãtile oferite.

“Aceastã sectiune a fost creatã cu scopul de a promova interesele economice ale municipiului Petrosani, precum si cresterea numãrului investitiilor în municipiu. Consolidarea relatiei cu investitorii este o preocupare esentialã si implicã o activitate continuã de informare a acestora. Aceastã sectiune cuprinde, în principal informatii legate de posibilitãtile de investitii în zona noastrã, facilitãtile care pot fi acordate în conformitate cu legislatia în vigoare, halele industriale si terenurile care pot fi puse la dispozitia firmelor interesate”, aratã site-ul dedicat special investitorilor.

În plus, edilii de la Petrosani vor sã realizeze si hale de productie. Autoritãtile locale sprijinã investitorii în perioada de înfiintare. Totodatã investitorii beneficiazã de asistentã si implicare directã pentru obtinerea într-un timp cât mai scurt posibil a tuturor certificatelor, autorizatiilor, permiselor, etc. care sunt eliberate de Primãria Municipiului Petrosani, consultantã si sprijin în relatia cu terte institutii pentru facilitarea realizãrii investitiei, în mãsura în care nu sunt afectate interesele nici uneia dintre pãrti.

Monika BACIU

 

2 comentarii la „Firme private racoleazã forta de muncã din Valea Jiului

 • 13 februarie 2017 la 19:52
  Permalink

  no…pai daca vru` la blaj, sa-i angajeze de acolo…..mai specialisti ca noi, cei din valea jiului, inginerie, electricieni, electronisti…n-o sa gasesca, sa stea la blaj….pai o astfel de companie tre` sa se stabileasca unde exista specialitatea electrician in numar mare, iar mai mare ca in valea jiului nu cred ca exista pe specilizarea electrician….

  Răspunde
 • 14 februarie 2017 la 10:21
  Permalink

  Iarasi vin culegatori de oameni calificati in Valea Jiului. Incet, incet, golesc valea de oameni calificati, dupa care ne miram cum naiba sa intamplat ca am ramas pe cap cu toti cocalari si trogloditi, care de-abea reusesc, sa inteleaga de ce surubul se insurubeaza in piulita si piulita in surub.
  Ba handicapatilor de politicieni locali, daca valea moare voi de unde mai furati, sau nu va pasa, va mutati sandramalele in alte judete, unde mai aveti ce fura.
  Unde dracu sunt angajatorii promisi, care vor crea locuri de munca la nivel local si nu prin alte judete sau alte tari !?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.