Sute de angajãri, la Petrila

O firmã privatã cautã sute de persoane pe care sã le angajeze. Una din firmele care în urmã cu câtiva ani si-a desfãsurat activitatea la Petrosani, cautã acum muncitori din Valea Jiului.  Peste 100 de persoane vor fi selectate în vederea angajãrii, iar salariile sunt motivante.

“Cei de la firmã ne-au solicitat ajutorul. Vor sã angajeze 100 de persoane la fabrica de la Deva. Celor interesati le oferã transport gratuit. Salariul de bazã este minimul pe economie la care se adaugã diferite bonusuri. Cei care vor lucra ore suplimentare, de luni pânã vineri, vor beneficia de un bonus de 175%, iar pentru zilele de weekend si sãrbãtori legale bonusul este de 200%. În plus se mai acordã si alte bonusuri”, a declarat Dorin Curtean, viceprimarul orasului Petrila. Reprezentantii firmei au sI fost la Petrila unde au discutat cu persoanele interesate.

Plecati din Valea Jiului

Cei de la fabrica de biciclete si-au avut, pânã în 2006, sediul în Petrosani. Initial, chinezii au încercat sã-si extindã afacerea în Valea Jiului, însã toate solicitãrile pe care le-au înaintat autoritãtilor locale au fost refuzate. „În urma rãspunsului evaziv primit din partea autoritãtilor locale ale municipiului Petrosani la solicitarea noastrã de extindere a afacerilor am optat pentru Deva, acolo unde am primit tot ceea ce am solicitat. Nu vreau sã acuz autoritãtile locale care existau la momentul respectiv (anul 2003 – n.r.), dar pe atunci nu a fost identificatã nici mãcar o singurã parcela de teren de anvergurã celei solicitate de cãtre firma noastrã, motiv pentru care am decis sã ne mutãm din Valea Jiului”, spunea în anul 2006 reprezentantul firmei.

Monika BACIU

3 comentarii la „Sute de angajãri, la Petrila

 • 14 februarie 2017 la 19:50
  Permalink

  Cum as putea lua legatura cu cei ce angajeaz??

  Răspunde
 • 15 februarie 2017 la 13:43
  Permalink

  Sunt interesat ?i eu ptr.angajare.Cu cine as putea lua leg?tura pentu Deva.

  Răspunde
 • 17 februarie 2017 la 23:29
  Permalink

  Eu am sunat la ei ?i mi-au spus c? nu mai fac angaj?ri din Valea Jiului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.