Solicitare pentru reabilitarea centurii municipiului Petrosani

Al doilea tronson al centurii municipiului Petrosani ar putea fi reabilitat în baza unui parteneriat încheiat între Primãria municipiului Petrosani si Consiliul Judetean Hunedoara. Edilii de la Petrosani fac toate demersurile necesare pentru a reabilita si portiunea cuprinsã între sensul giratoriu cu avion si sensul giratoriu cu Biserica Catolicã.

Portiunea de drum este aproape impracticabilã, mai ales dupã topirea zãpezii. Municipalitatea de la Petrosani nu are resursele financiare necesare pentru a reabilita acest segment, în acest sens edilii s-au adresat celor de la Consiliul Judetean Hunedoara.

“Am avut o discutie  cu domnul presedinte Bobora si mi-a promis cã vom primi bani pentru centura Petrosaniului. Am si fãcut solicitarea cãtre dumnealor, dar voi mai  avea o discutie pe acest subiect. Promisiunea este cã ne vor ajuta. Am solicitat 2,4 milioane de lei, dar costul cu centura e în jur de 4 milioane de lei. Am fãcut studiu”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  În baza unui astfel de parteneriat a fost reabilitatã anul trecut si portiunea de centurã cuprinsã între sensul giratoriu cu avion si benzinãriile din Aeroport. Lucrarea a durat mai putin de 3 luni, iar alocarea financiarã a CJH a fost undeva la 3 milioane de lei.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Solicitare pentru reabilitarea centurii municipiului Petrosani

  • 9 februarie 2017 la 21:44
    Permalink

    Macar Consiliul Judetean Hunedoara va face ceva pentru drumurile din valea jiului (centura Petrosaniului , drumul din Parang si drumul Merisor – Vulcan ) sa nu fim considerati prosti ca am votat cu PSD-ul .

Comentariile sunt închise.