Anul si povestea…

Drumul spre Herculane, domeniul schiabil Sureanu, clãdirile de la fosta minã Petrila sunt doar câteva din planurile edililor locali. La începutul fiecãrui an, se aud aceleasi povesti fãrã sfârsit. Rezolvarea unor probleme pare a nu a avea nicio finalitate pentru edilii din Valea Jiului. De finalizarea lucrãrilor la drumul spre Herculane se vorbeste de 10 ani încoace, fãrã niciun rezultat. De realizarea lucrãrilor la domeniul schiabil Sureanu se discutã din anul 2011, iar de clãdirile minei Petrila au început discutiile în urmã cu vreo 3 ani. Niciunele nu au ajuns însã la niciun rezultat, cel putin nu pânã în prezent. Tocmai pentru acest lucru s-au dus cei doi edili din Valea Jiului, la Bucuresti la sedinta în care a fost sustinutã motiunea de cenzurã împotriva Guvernului Grindeanu.

“Am mers pentru a vedea cum aratã bugetul pentru cã vreau sã vedem ce se poate face pentru a continua lucrãrile la drumul Câmpul lui Neag – Herculane („Drumul lui Bãsescu – n.red.). Au mai fost si alti colegi primari PSD cu mine. Domnul Jurca, de la Petrila, are de rezolvat chestiuni care tin de mina Petrila si de drumul spre Voineasa, iar domnul Florin Cazacu (primarul municipiului Brad – n.red.), avea si el de ridicat probleme legate de DN 76 si alte proiecte. Ne-am zis sã mergem si la grupul nostru parlamentar, sã vedem cum e cu bugetul. Dacã tot am fost acolo, ne-am zis sã mergem sã asistãm si la sedinta de plen”,  a spus Dãnut Buhãescu, primarul orasului Uricani pentru Glasul Hunedoarei.

Dacã Executivul va gãsi rezolvare certã pentru problemele enumerate de edili, acestia vor trebui sã îsi focalizeze atentia asupra altor neajunsuri ale comunitãtilor pe care le reprezintã.

Monika BACIU

2 comentarii la „Anul si povestea…

 • 9 februarie 2017 la 21:34
  Permalink

  PSD-ul a spus ca voi valea jiului stim ca ne votati tot timpul si de aceea nu va dam bani pentru drumurile spre Herculane si Voineasa .

  Răspunde
 • 10 februarie 2017 la 11:09
  Permalink

  mincinosi ordinari esti inregistrat cum urlii de la balcon in parlament si zici ca te intereseaza bugetul fi var cultura de manelisti al dracu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.