Traian Bãsescu: “În 1990, minerii au ciomãgit cu sârg si incredibilã violentã. În 2017, oamenii au demonstrat pasnic, zile în sir”

Fostul presedinte al României, Traian Bãsescu, comparã mineriada cu protestele din Piata Victoriei. Traian Bãsescu spune cã în anul 1990 minerii au ciomãgit cu violentã, în timp ce anul acesta, oamenii au demonstrat pasnic.

„Arc peste timp. De la Iunie 1990 la Februarie 2017. În iunie 1990, Domnul Presedinte Ion Iliescu multumea la ROMEXPO minerilor cu lãmpase (nu cu telefoane) cã au venit în Bucuresti si au ciomãgit cu sârg si incredibilã violentã pe bucurestenii protestatari din Piata Universitãtii, care cereau democratie. Atunci, manipularea se fãcea de profesionisti ai dezinformãrii prin TVR Liberã. În februarie 2017, Domnul Presedinte Klaus Iohannis multumea în PARLAMENT bucurestenilor cu telefoane (nu cu lãmpas) care au îndurat frigul pentru a demonstra pasnic, zile în sir, la Piata Victoriei, pentru a apãra principii democratice. Azi, oamenii s-au strâns chemându-se unii pe altii pe facebook.  Oricât sunt unii de cârcotasi, trebuie sã recunoastem cã progresul României si al românilor este enorm si ireversibil.”, scrie Traian Bãsescu pe pagina sa de Facebook. Traian Bãsescu subliniazã cã în decursul celor 27 de ani mentalitatea oamenilor s-a schimbat enorm.

Monika BACIU

 

Un comentariu la „Traian Bãsescu: “În 1990, minerii au ciomãgit cu sârg si incredibilã violentã. În 2017, oamenii au demonstrat pasnic, zile în sir”

  • 9 februarie 2017 la 22:22
    Permalink

    Traian Basescu este si va ramane o PATA NEAGRA in istoria Romaniei !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.