Se ingroasa gluma in „Dosarul Temneanu”

Dosarul liderului de sindicat de la Exploatarea Miniera Petrila, Ioan Temneanu, se ingroasa pe zi ce trece. La plangerea initiala s-au adaugat deja si altele, asa ca politistii petrileni au de lucru la acest caz.

Liderul minerilor de la Petrila, Ioan Temneanu, a fost reclamat la Politia Petrila si la Corpul de Control aflat la dispozitia directorului general al Companiei Nationale a Huilei Petrosani de minerii care vor sa afle ce se intampla cu banii lor.

Pe de o parte, sindicalistii au cerut amanunte despre cum sunt cheltuiti banii din cotizatii, iar pe de alta parte, potrivit celor sesizate, exista suspiciunea ca liderul de sindicat ar fi fost pontat ca fiind la serviciu, in timp ce acesta s-ar fi aflat cu totul in alta parte decat in incinta unitatii extractive.

La Politia Petrila dosarul a  fost constituit dupa ce oamenii legii au primit o sesizare anonima, careia i-au dat curs, dar intre timp lucrurile s-au schimbat. „Dosarul este in lucru. Intre timp, ne-au mai venit si alte plangeri care sunt in curs de verificare de catre colegii de la Fraude”, a declarat Ovidiu Zaharie, comandantul Politiei Orasului Petrila.

Nu este prima data cand ortacii din Valea Jiului reclama faptul ca liderii lor incaseaza salarii enorme, nemeritate, dupa ce se ponteaza ca fiind in subteran cand ei nu dau zile intregi pe la unitatile miniere.

Carmen Cosman

Advertisements

4 comentarii la „Se ingroasa gluma in „Dosarul Temneanu”

 • 12 iulie 2012 la 08:12
  Permalink

  Dar sefi din conducere care sunt platiti in subteran de ce nu intra in subteran ca au salarii foarte mari si freaca menta prin birouri ca nu le place praful.

 • 12 iulie 2012 la 10:45
  Permalink

  cand politia petrila face cercetari la mina petrila ,totul se finalizeaza cu N.U.P. si S.U.P. dati un singur exemplu in care unul dintre sutele de infractori dovediti cu documente ca au devalizat ,furat si escrocat a fost condamnat. mai copilasii tatei voi inca nu v-ati lamurit cat de ,,stufoasa” este incregatura mafiei locale ? aceasta grupare este dependenta de esalonul superior de la petrosani,acesta fiind subordonat celui de la deva . CAPUL SE AFLA IN SATUL CU MINISTRII. CE FAC SERVICIILE SECRETE? BINE-MERCI ! SANATOSI(CU EXCEPTIA ETAJULUI SUPERIOR),BANOSI, FORTOSI, …ADUNA DATE SI INFORMATII IN LIMITA COMPETENTELOR DATE DE LEGEA… IN ALTA ORDINE DE IDEI…SE SUPRAVEGHEAZA ACTIUNILE GRUPARILOR INFRACTIONALE…(STRICT SECRET)…SE ,,INFILTREZA”,SE MONITORIZEAZA, PANA LA PASTELE CAILOR…

 • 12 iulie 2012 la 13:58
  Permalink

  cel mai mare hot de la petrila e butuza pontaje fictive si materiale furate ca asta nu are nimeni in ultimii 50 ani si scapa mereu

 • 31 decembrie 2012 la 18:33
  Permalink

  S A DOVEDIT INCA O DATA CA TOATE RECLAMATIILE LA ADRESA LUI TEMNEANU AU FOST REGIZATE LA CAR PETRILA DE CAMATARUL BOBAR SI TRIMISE DE SLUGILE CREDINCIOASE BUTUZA,SIMION SI CRISAN

Comentariile sunt închise.