Ca urmare a analizarii rapoartelor de activitate ale angajatilor Apa Serv Valea Jiului pentru luna ianuarie 2017, conducerea societatii a decis sa acorde unui numar de 3 salariati titlul de ”Angajat al lunii ianuarie”.

Astfel, in cadrul activitatilor specifice atributiilor de serviciu, in prima luna a anului 2017 s-au evidentiat urmatorii nostri salariati:

Alin Saceanu – sef serviciu Recuperare – Creante;

Maghier Ioan – Aurel  –  instalator la Sectia apa – canal Petrila

Stoica Anton – mecanic la Statia de tratare a apei Zanoaga.

Acestia impart titlul de ”Angajat al lunii ianuarie”, al treilea premiu de acest fel instituit de Apa Serv Valea Jiului. Celor trei angajati, conducerea Apa Serv le-a oferit o diploma prin care sa le fie evidentiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum si o prima in bani.

”Ii felicit pe angajatii nostri care isi merita pe deplin acest titlu, pentru activitatea lor din luna ianuarie. In acelasi timp, remarc faptul ca, in cursul lunii ianuarie, foarte multi dintre salariatii nostri, de la cei din diverse niveluri de conducere si pana la muncitori au fost intr-o permanenta competitie pentru acest premiu, fapt care s-a reflectat in mod pozitiv in activitatea noastra cotidiana. Cred ca instituirea acestui premiu este de bun augur si vom continua acest tip de competitie interna intre salariatii Apa Serv pe tot parcursul acestui an”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA.

Biroul de presa  Apa Serv Valea Jiului