Primaria Petrosani primeste contestatii dupa contestatii. Rezultatul licitatiei pentru pentru modernizarea Policlinicii a fost din nou atacat, pentru a doua oara in ultima luna. Reprezentantii primariei Petrosani s-au bucurat degeaba saptamana trecuta cand au primit avizul favorabil de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor in cazul licitatie pentru ambulatoriu, pentru ca rezultatul a fost din nou contestat, iar inceperea lucrarilor bate pasul pe loc.

“Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor ne-a dat dreptate noua, dar din pacate, firma care a contestat si a pierdut la CNSC ne-a facut contestatie la decizie la Curtea de Apel”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

Chiar si asa, insa, edilul sef spera ca si decizia Curtii de Apel Alba va fi una favorabila pentru primarie. “In principiu nu are cum sa fie o decizie negativa atata timp cat Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor ne-a dat dreptate noua in prima faza”, a mai spus Iacob Ridzi. Firma care a castigat licitatia este din Valea Jiului, Masa Adrigela, iar cea care contesta rezultatul este din Craiova.

Luiza Andronache