Costel Avram rãspunde solicitãrilor cetãtenilor

Abonatii ApaServ din Valea Jiului se confruntã cu diferite probleme. Acestea îi sunt aduse la cunostinta directorului ApaServ Valea Jiului prin diverse cãi de comunicare. Costel Avram rãspunde prezent de câte ori este solicitat, astfel încât sã rezolve problemele oamenilor. La fel s-a întâmplat si în cursul zilei de ieri, când Costel Avram s-a deplasat la Lupeni.

“Astãzi sunt în Lupeni la Bl. M2 Strada Viitorului. Am promis ca mã voi implica în rezolvarea problemei lipsei apei alãturi de colegii de la Lupeni. Sperãm ca azi sã se rezolve”, spune Costel Avram, directorul SC ApaServ Valea Jiului.  Oamenii îi informeazã pe cei de la ApaServ atât sunând la dispecerat, cât si prin intermediul retelelor sociale sau a emisiunilor TV.

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Costel Avram rãspunde solicitãrilor cetãtenilor

  • 2 februarie 2017 la 23:26
    Permalink

    Pentru cetateanul de rand, acest domn Avram n-a stiut niciodata decat sa scumpeasca apa si uneori sa „taie” apa la oameni. Si inca ceva, daca aveti vreo avarie la instalatia de apa, in zi de sarbatoare, puteti sa sunati de dimineata pana seara la echipa de interventie, ca tin telefonul pe „ocupat” ca sa nu-i deranjeze nimeni. Rusine domnule manager!

  • 3 februarie 2017 la 10:31
    Permalink

    cei mai place publicitatea la supermenegerul asta plimbaret apropos copilu lui vadim schimba vaslele si barca prm e la fund pnl e ancorat la chei acu psd navigheaza ai luat locul lui hary pericolusu zilnic esti in ziare vezi sa nu patesti ca el

Comentariile sunt închise.