Perchezitia informatica din dosarul Stoica mai are de asteptat

Procurorii hunedoreni nu au declansat inca perchezitia informatica in dosarul „Amantul familiei”, in care este cercetat penal politistul Adrian Sucila pentru corupere sexuala, act sexual cu un minor si furt, iar fiica viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica, este acuzata ca ar fi asistat la partidele de sex dintre Sucila si fratele fetei.

Avocatul lui Adrian Sucila, Daniel Tomescu, a declarat ca deocamndata nu s-a inceput perchezitia informatica in acest dosar pe echipamentele ridicate in timpul perchezitiilor de saptamana trecuta, din cauza ca mai sunt de efectuat alte astfel de perchezitii, in alte cazuri. „S-au facut cererile de perchezitie, dar deocamdata nu au fost demarate. Am intrebat si eu ieri (n.r. luni) si mi-au spus doar ca s-au facut cererile. Nu cred ca va fi vreo problema sa fie aprobate cererile”, a precizat Tomescu.

Politistul Adrian Sucila a fost retinut saptamana trecuta pentrub 24 de ore, iar ulterior Judecatoria Petrosani a admis solicitarea procurorilor de arestare preventiva pe 29 de zile. Masura a fost atacata cu recurs, care se va judeca la Tribunalul Hunedoara in data de 12 iulie. Luni seara si fiica viceprimarului, Mihaela Stoica, a fost retinuta pe 24 de ore, iar ieri a fost dusa la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Reamintim ca politistul Adrian Sucila a fost retinut pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu fiul viceprimarului Angelei Stoica, in varsta de numai 16 ani. Pe langa infractiunile de coruptie sexuala si act sexual cu un minor, omul legii este acuzat si ca ar fi furat 500 de euro de la sotul politicianului din Valea Jiului. Procurorii spun ca exista indicii ca la scenele de sex dintre cei doi ar fi asistat si fiica Angelei Stoica si ca aceasta chiar ar fi filmat scenele, iar acum este cercetata pentru complicitate. In acest dosar, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara s-au autosesizat in urma unor informatii primite, iar datele de pana acum conduc spre un adevarat dezmat care s-ar fi petrecut in casa celui de-al doilea om in administratia publica vulcaneana.

Carmen Cosman

Advertisements

3 comentarii la „Perchezitia informatica din dosarul Stoica mai are de asteptat

 • 11 iulie 2012 la 00:02
  Permalink

  O familie ca oricare alta…neinteresanta…subiectul deci ,la fel de neinteresant!

 • 11 iulie 2012 la 07:28
  Permalink

  Da, sigur, pana dispar probele software….Alunecosilor!!!!

 • 11 iulie 2012 la 16:08
  Permalink

  @mergea: (:D) Pai da, nu intereseaza valorile morale, comportamentul social, ideologia politica,imaginea publica, deciziile luate, greselile facute, destinele frante, minciunile spuse, tradarile, nimic, nimic, nimic, decat butoanele. & banii.

Comentariile sunt închise.