Au amenintat o pensionarã în propria casã cu un cutit, în miezul noptii, i-au i-au pânã si verigheta de pe deget si tot ce avea de valoare dar au scãpat cu pedepse cu suspendare.

Doi indivizi au tâlhãrit o femeie de 78 de ani, din Aninoasa, dupã ce au intrat peseta ea în locuintã si sub amenintarea cutitului i-au furat 400 de lei, verigheta de pe deget si un ceas. Totul se întâmpla în miez de noapte iar femeia a fost atât de afectatã încât i-a fost teamã si sã povesteascã judecãtorilor calvarul prin care a trecut. Pentru a putea fi audiatã a fost nevoie ca indivizii sã fie scosi afarã din sala de judecatã. Tâlharii Cosmin Cãtãlin Cãldãrar si Gabriel Vas, pentru fapta comisã, au primit pedepse cu suspendare, primul fiind condamnat la doi ani si jumãtate de închisoare iar complicele sãu la o mãsurã educativã.

Chiar si asa indivizii s-au arãtat nemultumiti de pedepsele judecãtorilor din Petrosani si au atacat solutiile la Curtea de Apel Alba Iulia, însã apleurile lor au fost respinse ca nefondate. Indivizii au comis teribila faptã în 2016 si au fost prinsi de politisti în urma unor descinderi fãcute la locuintele lor, unde au fost descoperite si bunurile furate, mai putin cei 400 de lei pe care apucaserã sã-i cheltuiascã.

Maximilian Gânju