Fost component al echipei Jiul Petrosani, Rãzvan Drãgoescu (25 ani) a jucat în ultima perioadã la C.S.M. Lugoj în Liga a III-a, unde a evoluat în 12 meciuri în tur. Acum la început de an el a anuntat conducerea echipei din Lugoj cã doreste sã lase fotbalul în plan secund, optând pentru un post de inginer în cadrul INSEMEX Petrosani.

Drãgoescu a început fotbalul la vârsta de 7 ani în curtea Jiului, avându-i ca antrenori pe fostii jucãtori ai Jiului, Costel „Gaza” Doros, Toni Sedecaru, Sorin Henzel sau Stelian Homan. E posibil ca Rãzvan Drãgoescu sã continue  fotbalul la una din echipele din Valea jiului, pentru a rãmâne în continuare  ancorat în fotbal.

„Respect decizia lui Rãzvan, pãcat, încã mai avea multe de spus în fotbal. Este un om cu un caracter deosebit, îi urez succes în cariera profesionalã”. – Cosmin Petruescu, antrenor C.S.M. Lugoj

„CÃRUTA” SE MISCÃ GREU

Campionatul judetean al Ligii a IV-a Hunedoara se reia undeva pe la sfârsitul lunii martie! Pânã atunci, echipele din Valea Jiului încearcã sã-si contureze, cât de cât un plan de actiune.

Inter Petrila, liderul turului, va începe pregãtirea la stadionul din Lonea în prima sãptãmânã din februarie, dorind ca dupã douã sãptãmâni sã efectueze un stagiu centralizat la o cabanã din împrejurimi. Antrenorul Aurel „Vutã” Moldovan, mizeazã pe acelasi lot din tur, la care este posibil sã se regãseascã Pãduraru de la C.S. Balotesti si Rãzvan Drãgoescu de la C.S.M. Lugoj, ambii fosti jucãtori ai Jiului.

Hercules Lupeni, campioana en titre, va începe pregãtirea de iarnã pe 5 februarie, tot ciclul de antrenamente – 4 sãptãmânal – desfãsurându-se în localitate. Jucãtorii Ungurianu si Ad. Farcas doresc sã plece la Selimbãr (jud. Sibiu) respectiv Retezatul Hateg. Vor reveni Marius Dumitrescu (foto jos) si Brândusa, care au marcat o perioadã pe alte meleaguri, antrenor fiind în continuare Dan Voicu.

Jiul Petrosani a fost cea mai grãbitã echipã, echipa lu Cosmin Kanduth si Sorin Ghitan începând antrenamentele pe 3 ianuarie, cu un lot compus din 30 de jucãtori, seniori si juniori, cu un ciclu de antrenamente de patru ori pe sãptãmânã. A revenit la echipã Rosianu de la Ripensia Timisoara, dar vor pleca R. Sandu si D. Savu.

Minerul Uricani va lua startul pregãtirilor de iarnã pe 5 februarie, sub comanda antrenorului, Ioan Paiu (54 ani), fost antrenor la juniorii Uricaniului si la Minerul Valea de Brazi. La juniori va antrena Viorel Mihãilescu, acesta rãmânând si jucãtor activ la echipa de seniori. Nu se anuntã „miscãri de trupe” în cadrul lotului.

Universitatea Petrosani a început pregãtirea de iarnã, luni 30 ianuarie sub comanda antrenorului Gabi Nitu, care îsi va definitiva lotul în urmãtoarele zile. Echipa se antreneazã la baza „Stiinta” din „Dealul Institutului”. C.S. Vulcan si-a amânat startul pregãtirilor de iarnã, datoritã unor probleme legate de înghetul apei la stadion. Din retur, gruparea vulcãneanã se va afla sub comanda antrenorului Doru Mârsava, fostul portar al echipei din deceniul trecut, Iosif Izsak renuntând la acestã functie.

GENU TUTU