Lupeniul este in plin proces de reconstructie

Mare parte din Municipiul Lupeni se afla in santier in ultima vreme, iar muncitorii lucreaza concomitent in mai multe zone ale urbei.

Pe unele strazi care sunt incluse in programul de asfaltare deja se toarna asfalt. “In momentul de fata se lucreaza pe toate strazile prinse in proiect, respectiv 13, precum si la unul din cele doua poduri, podul de la Mina Lupeni.

Cel de pe strada Tusului urmeaza sa fie facut dupa finalizarea primului, din zona Stadionului.  Vizavi de cele 13 strazi, acestea sunt incepute deja, se lucreaza la decapare, iar unele sunt in stadiul de finalizare, respectiv Tineretului si Viitorului, pentru ca s-a trecut la turnarea stratului de uzura”, ne-a declarat Gabriel Lungu, city managerul Municipiului Lupeni.

Finalizarea reabilitarii si modernizarii intregului pachet de strazi, se va face in cateva luni, conform reprezentantilor administratiilor locale. “Nu cred ca trebuie sa asteptam finalul anului, ci prin luna septembrie, aceste lucrari cred vor fi finalizate. De precizat este faptul ca noi, pe langa acest proiect european, pentru ca sunt strazi care sunt mai inguste de 6 metri, in completare avem un proiect pe fondurile primarie de a le asfalta”, a mai spus Lungu.

Valoarea integrala a proiectului de asfaltare care cuprinde 13 strazi, doua poduri si drumul centura, costa aproximativ 8 milioane de euro.

Luiza Andronache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.