Incendiu în Colonia Petrosani

Pompierii militari din Petrosani au reusit sã evite un adevãrat dezastru, în Colonia Petrosani, dupã ce acoperisul unei locuinte a luat foc. Incendiul ar fi pornit de la o improvizatie la instalatia electricã.

Pompierii militari au fost alertati de locuitorii cartierului care au vãzut flãcãrile care cuprinseserã acoperisul unei locuinte si se extindea cu repeziciune si la anexele acesteia precum si la un bar care functiona în clãdire. Salvatorii se asteptau la ce este mai rãu dat fiind faptul cã în Colonie locuintele sunt lipite una de alta si si-au mobilizat mai multe echipe de interventie. O suprafatã de circa 100 de metri pãtrati de acoperis a fost afectatã de foc, însã interiorul celor douã clãdiri a scãpat datoritã interventiei prompte.

”Am intervenit cu trei autospeciale de stingere si una SMURD. Într-un timp scurt, circa 15 minute, am reusit sã localizãm incendiul, pentru cã exista riscul sã se extindã cu repeziciune si la clãdirile din apropiere. Focul a afectat acoperisul constructiei, dar s-a reusit lichidarea incendiului înainte ca si interiorul casei sã fie afectat si astfel s-au limitat pagubele care, altfel, erau foarte mari ”, a declarat comandantul Detasamentului de Pompieri Petrosani, Adrian Avram. Cauza incendiului ar fi un scurt circuit electric provocat de o improvizatie.

Maximilian Gânju

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.