Lupenenilor nu li se vor percepe penalitãti la taxele de salubrizare. Acestia pot sã achite taxele pânã la data de 31 martie, fãrã a fi penalizati.

„Termenul de PLATÃ pentru taxa de salubrizare pentru care nu se percep penalitati este 31 martie 2017 – pentru lunile ianuarie, februarie, martie. 30 iunie 2017 –  pentru lunile aprilie, mai, iunie. 30 septembrie 2017 – pentru lunile iulie, august, septembrie si 15 decembrie 2017 – pentru lunile octombrie, noiembrie, decembrie. Se poate plati si anticipat pentru intreg anul 2017”,  spune consilierul local, Cristian Rosu.

Mai mult, autoritãtile locale de la Lupeni încearcã sã rezolva problemele apãrute la ghiseul de încasare a taxelor si impozitelor locale. În scurt timp va fi amenajat un punct de încasãri si în zona Nivelt. “In curand se deschide un nou punct de plata pentru aceasta taxa. Cine a platit aceasta taxa din 25 ianuarie pana astazi si a achitat si penalitati o sa-si regaseasca suma platita ca penalitate scazuta din suma de luna urmatoare”,  mai spune consilierul local.

Monika BACIU