CJH a luat act de activitatea Apaserv

Consiliul Judetean Hunedoara, actionarul majoritar al ApaServ Valea Jiului, a luat act de activitatea celor de la societatea de apã.

Dupã ce Costel Avram, alãturi de echipa sa, a prezentat bilantul anului 2016, dar si prioritãtile pentru anul 2017 tuturor consilierilor locali din Valea Jiului a venit si rândul consilierilor judeteni. Conducerea societãtii de apã s-a aflat, la finalul sãptãmânii trecute, la Deva, acolo unde a prezentat bilantul si în fata consilierilor judeteni.

“Am ajuns astãzi la ”ultima statie” în demersul meu si al colegilor din conducerea Apa Serv Valea Jiului de a le prezenta actionarilor nostri realizãrile anului 2016 si estimãrile noastre pentru anul 2017 în ceea ce priveste activitatea operatorului regional de servicii de apã si canalizare din Valea Jiului. În acest sens, am luat parte astãzi la sedinta Consiliului judetean Hunedoara. Le-am vorbit consilierilor judeteni despre rezultatele noastre care aseazã Apa Serv-ul între cele mai bune societãti comerciale din România ce opereazã acest tip de servicii de utilitate publicã. Am vorbit despre investitii, despre rezultatele economic-financiare, dar si despre ce asteptãri avem pentru noul an 2017. Este cât se poate de clar cã sprijinul Consiliului judetean Hunedoara – principalul nostru actionar – este unul decisiv în toate  actiunile noastre. Din fericire, asa cum am constatat si în 2016, dar si astãzi, la prezentarea bilantului de activitate al Apa Serv, avem atât în presedintele Mircea Bobora, cât si în cea mai mare parte a consilierilor judeteni, oameni care nu doar apreciazã munca noastrã, ci ne sustin de fiecare datã în tot ceea ce facem. Le-am multumit public si le multumesc încã o datã pentru acest lucru”, spune Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.

Actionarii APA SERV Valea Jiului Petrosani sunt Judetul Hunedoara, Municipiul Petrosani, Orasul Aninoasa, Orasul  Petrila, Municipiul Vulcan, Orasul Uricani, Municipiul Lupeni.  APA SERV Valea Jiului este Operatorul Unic Regional cãruia i-au fost delegate exclusiv serviciile publice de alimentare cu apã si canalizare, precum si exploatarea acestora pe întreg teritoriul Vãii Jiului. APA SERV VALEA JIULUI este Operatorul Regional cu o experientã îndelungatã în accesarea / derularea Proiectelor cu finantare Europeanã.

Ultimul exemplu elocvent îl constituie finalizarea în termen a Proiectului Major „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apã si apã uzatã în judetul Hunedoara (Valea Jiului)” finantat prin POS Mediu 2007 – 2013 în valoare de 143.391.966 lei. Valoarea totalã plãtitã dupã implementare este de 118.406.893 lei

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.