Audit la CEH realizat de o firmã din UK

O firmã de prestigiu la nivel mondial va audita Complexul Energetic Hunedoara. Societatea nu este strãinã de evolutia si problemele CEH, aceasta mai realizând si în trecut auditul companiei energetice.

BDO AUDIT S.R.L. va realiza auditul de la CEH. Auditarea societãtii este absolut normalã în conditiile în care aceasta nu se mai aflã în insolventã, iar analiza a fost comandatã chiar de conducerea societãtii.

“Audit financiar pentru SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA, pentru situatiile  financiare aferente anului 2016. Audit în conformitate cu Standardele Nationale de Audit adoptate de Camerã Auditorilor Financiari din România, al situatiilor financiare individuale ale Societãtii Complexul Energetic Hunedoara S.A.pentru exercitiul financiar încheiat la 31.12.2016 întocmite  în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Finantelor Publice  nr. 1802/2014 („OMFP” nr. 1802/2014);  Audit în conformitate cu Standardele Internationale de Audit, al situatiilor financiare individuale ale Societãtii Complexul Energetic Hunedoara S.A. pentru exercitiul financiar încheiat la 31.12.2016 întocmite în conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiarã  („ IFRS”)”, aratã achizitia CEH. BDO România, a cincea firmã de audit si consultantã din tarã, va realiza auditul la Complexul Energetic Hunedoara. Complexul Energetic Hunedoara a aprobat desemnarea BDO Audit ca auditor financiar al companiei pentru situatiile financiare aferente anului 2016. Societatea care va analiza datele financiare ale companiei energetice are o experientã de peste 20 ani în prestarea de servicii profesionale. BDO Audit SRL, BDO Audit & Consulting SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societãti românesti cu rãspundere limitatã, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord limitatã prin garantie (“limited by guarantee”), si fac parte din BDO, retea internationalã de firme membre independente. BDO este denumirea comercialã pentru reteaua BDO si pentru fiecare dintre firmele membre BDO.

Monika BACIU

3 comentarii la „Audit la CEH realizat de o firmã din UK

 • 25 ianuarie 2017 la 20:20
  Permalink

  Sa se faca investiti la EM Livezeni , EM Vulcan si cei 4% cat a mai ramas de investit la Termocentrala Paroseni .

  Răspunde
  • 26 ianuarie 2017 la 07:07
   Permalink

   Ba,prostule,de ce nu investeste ma-ta la Vulcan si Levezeni, sa-ti lase si tie ceva avere, ca minte nu ti-a dat deloc !

   Răspunde
   • 26 ianuarie 2017 la 09:36
    Permalink

    Nemo,este vecinul meu un betiv care curata subsolurile blocurilor pentru 10 lei de apartament este suparat ca i-am dat doar 5 lei ca nu a curatat tot rahatul (asa spune mamasa ca a fost si ea la subsol sa inspecteze),nevastasa lucreaza cam tot in acest domeniu dar in Italia curata la fund doi mosnegi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.