Policlinica din municipiul Vulcan ar putea fi reabilitatã, dupã ce primarul Gheorghe Ile va reusi, asa cum spune, sã acceseze fondurile europene de care are nevoie.

Administratia a scris un proiect în valoare de aproximativ  5 milioane de euro, bani cu care ambulatoriul va fi dotat cu aparaturã modernã si care va fi compartimentat corespunzãtor.

„În momentul de fatã, lucrãm pentru un proiect la policlinicã, ce va fi modernizatã, dotatã cu aparaturã de ultimã generatie si va trece ca un ambulatoriu modern, pentru cetãtenii din Vulcan si nu numai. Este un proiect bun si asteptãm sã putem accesa fondurile pe axa de sãnãtate, ca sã primim fondurile europene, cã altfel nu vom reusi sã modernizãm”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului.

Primarul spune cã va avea în ambulatoriu medici si cabinete pentru diverse specializãri, iar prima grijã este sã înnoiascã aparatura de la radiologie, pentru cã acest cabinet este foarte cãutat pentru consultatii, iar pacientii vin din toatã Valea Jiului.

„Reusim sã aducem toate cabinetele posibile. Avem contracte cu medicii care sunt la specializare si când vor veni, vor gãsi cabinetele dotate. Avem radiologia, care este foarte importantã si avem un medic foarte bun, iar aici solicitãm aparaturã modernã, pentru cã cea pe care o avem s-a învechit si nu mai dã randament”, a conchis Gheorghe Ile.

Diana Mitrache