Nu a acordat prioritate si a izbit cu putere o ambulanta. Este patania unui sofer, care circula marti la pranz pe un drum secundar si, cand a vrut sa intre pe drumul principal, in zona din apropierea Spitalului de Urgenta a lovit o ambulanta, ce transporta o pacienta. Femeia a fost ulterior preluata de o alta ambulanta si dusa la spital si este in afara oricarui pericol. Soferul, insa, a ajuns si el la aceeasi unitate medicala din zona, pe motiv ca avea nevoie de ingrijiri medicale. Politistii spun, insa, ca au deschis un dosar penal pe numele lui.
„In jurul orei 13.00, un barbat in varsta de 49 de ani, din Petrosani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Oituz, din municipiul Petrosani, la intersectia strada 1 Decembrie 1918 (zona Lidl), nu a acordat prioritate de trecere unei ambulante care circula pe drumul prioritar, cu care a intrat in coliziune. In urma impactului, conducatorul auto care a produs evenimentul rutier a fost transportat la spital (de catre un echipaj SMURD), pentru acordarea de ingrijiri medicale.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala, sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.