A început curãtenia în PNL Vulcan

PNL Vulcan a început curãtenia…de dupã alegeri. Dupã sedinta care a avut loc, zilele trecute, la sediul PNL Vulcan, unde lucrurile au fost destul de tensionate, s-a decis excluderea din biroul politic al PNL Vulcan a lui Marian Coltescu si Daniel Blaga. Mai mult decât atât alti zeci de membri adusi de acestia doar pe hartie vor fi exclusi din partid.

“Da, în urma rezultatului slab de la alegerile parlamentare, rezultat pe care eu mi l-am asumat, s-au luat mai multe decizii. Biroul a fost dizolvat si s-a hotãrât ca pânã la alegerile ce vor avea loc cât de curând sã fiu tot eu interimar si sã formez un nou birou din care am hotãrât ca anumite persoane sã nu mai faca parte. Initial erau mai multe persoane care trebuiau scoase din acest birou însã decizia mea am exprimat-o ieri în cadrul sedintei PNL Vulcan.

De asemenea conform statutului PNL au fost exclusi mai multi membri care apãreau doar pe hârtie dar pe care nimeni nu i-a vãzut la fatã un an de zile, în conditiile în care am avut douã adunãri generale înainte de campania de la parlamentare. De asemenea si eu personal am decis sã fac un pas în spate si sã formez o echipã puternicã alãturi de un senior care este un liant în PNL Vulcan prin persoana domnului Dan Surulescu. Mai mult nu vã pot spune deocamdatã dar asa cum am promis atunci când am venit la conducerea PNL Vulcan, în primul rând vom face curãtenie în propria ogradã chiar dacã asta înseamnã mai putini membri din câti eram initial însã vor fi oameni de calitate care dupã sine, în timp, vor aduce si cantitatea.

Vã multumesc pentru întelegere”, a declarat Dan Marinescu presedinte interimar PNL Vulcan.

Contactat telefonic Marian Coltescu a declarat cã nu a fost vorba de o excludere din biroul politic al PNL Vulcan. “În legãturã cu domnul Daniel Blaga pot spune cã în sedinta de ieri i s-au adus mai multe reprosuri în legãturã cu sectia de vot la care a fost arondat la alegerile parlamentare din decembrie unde nu si-ar fi îndeplinit sarcinile iar de aceea în viziunea lui Marinescu ar trebui exclus din biroul politic. În ceea ce mã priveste pe mine, tot Marinescu a spus cã eu nu voi mai face parte din noul birou. Eu nu am nimic de declarat si nu am fost exclus din biroul politic al PNL Vulcan”, a precizat Marian Coltescu. Înainte de alegerile parlamentare a fost  exclus si Nicolae Petroi considerat de majoritatea din PNL cã nu a ajutat partidul cu nimic.

La sedinta miercuri de la sediul PNL Vulcan Dan Marinescu a luat niste decizii pe care si le-a asumat în momentul în care a preluat organizatia localã vulcãneanã, aceea de face „curãtenie în partid”.

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „A început curãtenia în PNL Vulcan

  • 19 ianuarie 2017 la 20:58
    Permalink

    Spuneti ma si voi o propozitie cu miez : in ce credeti, ce valori va anima si va aduna, cum puteti sa scoateti oamenii din indobitocirea la care ii supune psd, ce fel de societate pregatiti pentru ei, ca sa vina alaturi de voi etc. O tineti inainte cu excluderi, voturi si alte prostii.Niste liberali trebuie crescuti de mici intrucat calul batran nu mai poate fi invatat la ham. Asa, pe hartie, poti sa inscrii tot vulcanul dar la alegeri ramai singur.

  • 20 ianuarie 2017 la 12:02
    Permalink

    bine ca il tii pe traseistul politic laszlo domokos care a pupat pe la vreo trei partide pontat fictiv de dir chirica la paroseni.

Comentariile sunt închise.