Legistii au stabilit cauza mortii cãrbunarului de la Livezeni

Legistii au stabilit cauza mortii în cazul bãrbatului  de 49 de ani din Petrosani care a fost gãsit mort în zona Minei Livezeni, acolo unde se încarcã în vagoane cãrbunele.

Potrivit raportului medico-legal, acesta a suferit mai multe leziuni interne, ce i-au provocat o hemoragie puternicã, avea rupturã de coaste si chiar de coloanã vertebralã, toate acestea fiind incompatibile cu viata.

Potrivit medicului Elena Lechintan, de la Serviciul de Medicinã legalã a Spitalului din Petrosani, bãrbatul nu a avut nicio leziune externã, însã, în interior era pur si simplu zdrobit, din cauzã cã a cãzut de la o înãltime apreciabilã. De altfel, acesta avea si o îmbibatie alcoolicã si era cunoscut în zonã, pentru cã venea zilnic la furat de cãrbuni. Zeci de oameni sãrmani dau mereu atacul la garniturile de tren în care se încarcã huila de la minele din Valea Jiului, iar acest om a murit din cauzã cã s-a dezechibrat, cel mai probabil, iar apoi s-a izbit cu putere de pãmânt. Cadavrul sãu a fost descoperit de un paznic al minei Livezeni, care a chemat imediat  salvarea, însã, medicii nu au mai putut face nimic.

Diana Mitrache

Advertisements