Trei sãptãmâni, peste 1500 de vizitatori

În primele trei sãptãmâni ale acestui an peste 1500 de persoane au trecut pragul bazinului didactic din Petrosani.

Cei care vor sã facã miscare au posibilitatea de a veni la bazinul didactic din Petrosani. În primele trei sãptãmâni ale acestui an, bazinul a fost vizitat de 1590 de persoane.

“Din data de 3 ianuarie, când am deschis bazinul si pânã în 17 ianuarie am avut 670 de intrãri din partea elevilor si studentilor, 740 de persoane adulte si 180 de pensionari”, a declarat Petre Popa, administratorul bazinului didactic din Petrosani.

Si anul care s-a încheiat a fost unul bun pentru cei de la bazin. Peste 16.000 de persoane au venit sã se bãlãceascã la singurul bazin acoperit din Valea Jiului. Bazinul de înot didactic de la Petrosani este singurul de acest gen din judetul Hunedoara. Începând din primãvara anului trecut, aici functioneazã si o saunã destinatã exclusiv adultilor.

Monika BACIU

Un comentariu la „Trei sãptãmâni, peste 1500 de vizitatori

  • 19 ianuarie 2017 la 07:36
    Permalink

    Cred ca glumiti. Poate 150 de oameni! Vesnic, individul se plange tuturor ca nu are incasari. Il urasc toti oamenii cu care lucreaza si intra in contact pentru ca este Iuda in carne si oase. Apropo… pensionarii ca el ar trebui sa stea acasa, ca are pensie si sa lase loc de munca si tinerilor, care sunt muuult mai competenti decat respectivul pensionar. Ce ziceti domnule primar? Contractul individului Popa pe perioada determinata, nu ar trebui sa inceteze? Prietenii stiu de ce…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.