Interimatul juristului Primãriei Petrila va lua sfârsit. Autoritãtile locale de la  Petrila organizeazã concurs pentru ocuparea unui post de conducere.

Dupã iesirea la pensie a lui Toma Vãrgatu, postul de secretar a rãmas vacant. Interimatul a fost asigurat de Dan Stroe, iar autoritãtile locale de la Petrila organizeazã concurs pentru ocuparea acestui post.

Participantii la concurs trebuie sã îndeplineascã mai multe conditii. Candidatii trebuie sã aibã studii universitare de licentã absolvite cu diplomã, respectiv studii superioare de lungã duratã, absolvite cu diplomã de licentã sau echivalentã în domeniul stiintelor juridice sau administrative, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii functiei publice: minimum 3 ani, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administratiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitãrii functiei publice, în conditiile legii.

De numele lui Dan Stroe, secretarul interimar al orasului Petrila se leagã cel mai mare scandal de anul trecut, cel referitor la blocarea transportului în comun (http://cronicavj.ro/wp/?p=54134).

Monika BACIU