Fostul presedinte al CJ Hunedoara si-a înaintat, la începutul acestei sãptãmâni, demisia din functia de consilier al directorului general al CEH.

Decizia lui David a venit cu douã sãptãmâni înainte de a expira perioada în care avea contractul de 3 luni, dar vine acum, când avem un secretar de stat mai competent, în persoana lui Doru Visan, fostul director al Termocentralei Paroseni.

„Mai aveam douã sãptãmâni de mandat, însã, am decis sã plec, pentru cã acum avem un secretar de stat cu competente mult mai bune decât ale mele. Pot spune cã, atâta timp cât am stat la CEH, am cãutat, împreunã cu directorul general, sã îmbunãtãtim sistemul de termoficare, sã luãm mãsurile ce se impun si cred cã, dacã CEH intrã în insolventã, cu fondurile ce le avem în conturi, situatia este stabilã.

De altfel, eu am venit la CEH, pentru cã voiam sã drenez cumva hemoragia de fonduri ce pleca în directii care nu avantajau CEH. Acum situatia este mult mai stabilã si mandatul meu se poate ori aici”, a spus Adrian David. Fostul consilier de la CEH revine la Primãria din Petrosani, unde era angajat si înainte de a pleca la Complexul Energetic.

Diana Mitrache