Alegeri la Lupeni. Doar un candidat, deocamdatã

Un nou rând de alegeri locale, vor avea loc pânã la finele lunii martie, la Lupeni. Cristian Resmeritã a demisionat, în data de 30 decembrie 2016, din functia de primar al municipiului Lupeni, lãsând astfel scaunul de primar vacant.

În aceastã perioadã interimatul este asigurat de viceprimarul în exercitiu, Iacob Mesarosi. Pânã acum si-a anuntat candidatura doar Victor Pãlivan. Acesta va candida pentru un mandat de primar din partea Partidului Verde. La PSD si PNL încã se fac analize pentru a nominaliza persoanele care vor candida din partea celor douã formatiuni politice.

“Sigur cã eu îmi doresc ca municipiul Lupeni sã fie condus de un primar al PSD. În acest scop, vom gãsi cea mai bunã variantã de candidat, împreunã cu colegii din echipa PSD Lupeni, în perioada urmãtoare”, a spus Cristian Resmeritã, când si-a anuntat demisia din functia de primar al municipiului Lupeni.

În data de 30 ianuarie se împlineste o lunã de la demisia lui Cristian Resmeritã. Mai rãmân 60 de zile pentru organizarea alegerilor locale de la Lupeni.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Alegeri la Lupeni. Doar un candidat, deocamdatã

  • 18 ianuarie 2017 la 21:49
    Permalink

    Sa anuntat cumva alegeri la Lupeni si noi nu stim?Sau le face Palvan de capul lui?

Comentariile sunt închise.