Individul suspectat cã si-a violat fetita timp de mai multi ani, totul iesind la ivealã dupã ce copila n-a mai suportat calvarul si s-a plâns la scoalã, a fost trimis în judecatã.

Procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani au finalizat cercetarea penalã în cazul bãrbatului din Aninoasa, Emil Giurgea, acuzat cã si-a abuzat propria fatã. Giurgea se aflã încarcerat încã de anul trecut si riscã o pedeapsã asprã dacã va fi gãsit vinovat de viol mai ales cã existã suspiciunea cã si-a obligat copila sã-i satisfacã poftele timp de trei ani.

Primul termen de judecatã în dosar a fost fixat pentru ultima zi a acestei luni iar individul rãmâne în spatele gratiilor pânã atunci. Giurgea Emil (47 de ani) a fost denuntat de psihologul scolii unde învatã copila abuzatã sexual, dupã ce minora s-a plâns colegelor de clasã. Acestea au dus-o la psihologul unitãtii, iar acesta din urmã a sesizat imediat Politia Petrosani. Potrivit unor surse, adolescenta ar fi fost abuzatã sexual încã de la vârsta de 13 ani. La prima întâlnire cu anchetatorii, fata le-a spus cã a fost obligatã de individ sã-i satisfacã poftele sexuale si cã era amenintatã  dacã nu se supune.

Un alt violator este nemultumit de pedeapsã

Condamnat la trei ani si patru luni de închisoare, un alt violator din Valea Jiului considerã cã pedeapsa primitã nu este justã. Individul, Alexandru Pojoni a violat o minorã din Petrosani pe care o ademenise la un local din regiunea Vãii Jiului. Cei doi au stat pânã dupã miezul noptii si la întoarcere, tânãrul a tras masina pe o strãdutã izolatã din apropierea centrului localitãtii si i-a cerut adolescentei sã întretinã raporturi sexuale cu el. Tânãra s-a opus si i-a spus cã nu si-a început viata sexualã, însã acest lucru nu l-a convins pe individ sã o elibereze. Dupã ce a violat-o, Pojoni a dus-o pe minorã acasã iar aceasta si-a alertat pãrintii si le-a spus prin ce dramã a trecut.

Alexandru Pojoni a fãcut, zilele trecute, apel la sentinta judecãtorilor din Petrosani. Individul trebuie sã-i plãteascã victimei 5.000 lei, sumã ce reprezintã daune materiale si 50.000 lei daune morale.

Maximilian Gânju